23 Nisan 2010 Cuma

yeni ciciler:)


yine carminalarla karşınızdayım efenim:) mor oje ve mor farı henüz kullanmadım o yüzden açıkcası nasıl bilemiyorum ama glosslara kelimenin tek anlamıyla bayıldım yapış yapış değil bi kere kalıcılığı süper renklere zaten bayıldım çingene pembesi, kıpkırmızı ve şeftalimsi bir renk bayıldım bayıldım tavsiye ederim :)



bim marketlerin indirimlerinden hepinizin haberi vardır sanırım bunlarıda ölesine gezerken aldım kajalın üçlü oje seti birde dove'un bronzlaştırıcı kremi ama kullanmaya cesaret edemedim avonun vardı bronzlaştırıcı kremi arkadaşım kullandı alalı beleli acayip bişey oldu bende korktum süremedim:) deneyeniniz var mııı??

8 yorum:

  1. cnm benim yakın bir arkadaşım da aldı bunu bim indiriminden ve gecen akşam denedi, dün "bayıldım kendime" diyordu.. ama dikkatli ve iyice eşit sürmek gerek..;) güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  2. saol canım içim rahat eder enazından kullanırken dikkatli kullanayım bari ne olur ne olmaz:)

    YanıtlaSil
  3. Tatlım cicilerini güle güle kullan. Mor ojeyle fara bittim :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canım benim:)

    YanıtlaSil
  5. Şuanda biraz inmrenim biraz kıskançlık biraz bilmemne duygular içerisindeyim:D
    Güle güle güzel günlerde kullan canım ^^

    YanıtlaSil
  6. daha güzelleri senin olsun canımcım:)

    YanıtlaSil
  7. bende bimden ikisinden aldım.ojeleri denedim fakat pek beğenmedim,tırnakta çok iz yapıyor.bronzlaştırıcıyıda 1 kez kullandım şimdiye kadar hergün kullanmak gerekiyormuş.Avonun bronzlaştırıcısıda kullandım acayip kötü yüz için olanını kullanmıştım.berbettı.

    YanıtlaSil
  8. aynen canım bende ojeleri beğenmedim brozlaştırıcıyıda deneyemedim hasta oldum vücudumun heryeri benek benek iyileşip hemen deneyeceğim

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...