30 Nisan 2010 Cuma

okudum, okudumm sıradakii:)

okunacak:

okunanlar:)


maevy binchy'nin kitaplarını severim başta sıkıcı gelir bana ama farklı hikayeler sona doğru biryerde birleşir fazla sıkmadan keyif alınarak okunabilecek kitaplar. danteli yeni bitirdim sevdim bi ara elimden bırakamadım o derece yani. gizlidir bütün aşklar sıradaki kitabım keyfim yeterse ona başlamayı düşünüyorum özellikle uyumadan önce roman okumak bence çok zevkli:)

8 yorum:

  1. hiçbirini okumadım ama kitap okuyasım var aynı kelimeleri kullanmaktan yoruldum bozuk plak gibi sarıp duruyorum sanki.

    YanıtlaSil
  2. canım tavsiye ederim hepsini yani içlerinde kötü diyebileceğim yoktur:)

    YanıtlaSil
  3. maevy binchy okumayalı epey oldu bir ara peşpeşe 4-5 kitabını okumuş bayağıda keyif almıştım. Güzel seçim :)

    YanıtlaSil
  4. favori yazarımı bulmuşsun canım :) ben maeve binchynin bütün kitaplarını takip edip okurum :) yzarla ilgili yorumun çok güzel kesinlikle kitaplarına zor giriliyor ve çok fazla ayrıntı var.. ama ortalarında olaylar birleşince çok eğlenceli bir hal alıyor, benim de elimde bu aralar biraz uzamasına rağmen gizlidir bütün aşklar var.. ikimize de keyifli okumalar diyorum :)

    YanıtlaSil
  5. ayy yok meave binchy okutamazsın bana :D
    öyle soğudum iki kitabında, bu denli tavsiye etmene bile şaşırdım :D

    YanıtlaSil
  6. bucannicim saol canım
    nilay teşekkür ederim canım keyifli okumalar bize:)
    shyncım ben seviyorum açıkcası kitaplarını bana romantik geliyor kitapları bende başlarda sıkılıyorum ama sonrada seviyorum anlattıklarını:)

    YanıtlaSil
  7. maeve binchy bazen beni catlatsa da, seviorum onu. leylak rengi minibus yada onun gibi bir adi olan ince bir kitabi vardi, en cok onu begenmistim bende.karakter secimi ve analizlerinden insan iliskilerini anlamak acisindan cok faydalanmistim

    YanıtlaSil
  8. aynen canım bende seviyorum leylak zamanıydı galiba bende okumuştum :)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...