6 Nisan 2010 Salı

shoetek









shoetek ayakkabıları buaralar blogcanlar tarafından bayağı revaçta. hem fiyat olarak gayet uygunlar. bende çok istiyorum özellikle son iki resim arasında kaldık arı mayam son resimdekini beğendi bende onu çok beğendim aslında kotların altına kullanılabilecek bir model ama şöyle bir durum var topuk boyu 12 cmcik:) ben topuklu ayakkabılarla yürüyemiyorum :) ama çok istiyorum sizce nasıl??kullanan arkadaşlar bana fikir verirlerse çok sevinirim:)

7 yorum:

  1. Canim hepsi cok guzelmis. Ben kullanmadim ama alirken mutlaka agirligina dikkat et, eger agirsa imkan yok yuruyemezsen yani ben oyleyim =)

    YanıtlaSil
  2. topukluya alışık değilsen 12cm cok yüksek gelebilir. ben arada gıyıyorum topuklu o halde bile zorlamıyor desem yalan olur:)

    YanıtlaSil
  3. zuzum internetten alacaktım ağırlığı konusunda hiçbir fikrim yok inan:)

    moda(e)rator hiç alışık değilim hemde ama çok istiyorum tıkır tıkır yürümeyi bi yerden başlamak lazım dimi botie almıştım geçen kış baya kullandım öğrenebilmek için ama:)

    YanıtlaSil
  4. Canim uzun zamandir ziyaret edemedim blogunu. Ne güzel olmu$ sayifan, cok begendim!:)
    görü$mek üzere...;)

    YanıtlaSil
  5. küstüm:) şaka biyana takip ediyorum canım alıyorum güzel haberlerini:) görüşmek üzere canımcım:)

    YanıtlaSil
  6. Yaw Bursada shoetek yok mu :) benim de çok merakımı uyandırdı bu papiler :) öptüm çok.

    YanıtlaSil
  7. aynen canım bende merakımdan alacağım hem güzel hem ucuz ama rahatmı işte mağazası olmayınca bulunduğum yerde internetten alacağım mecbur ondan karar veremedim:( bende öpüyorum canımcım

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...