17 Ocak 2011 Pazartesi

toprak tonları

haftada bir yazı yazar oldum:(bugün erken geldim hazır patronda yokken yazıvereyim hemen dedim:) biriktirdim bir kaç tane ::) biliyorum karman çorman oluyor benim yazılarım yakında bunların altına bir de yemek resmi eklersem şaşırmayın dermişim:) yok yok o kadar da değil hem benim yaptığım yemekten ne olur:)))

uzun kazağım arı mayamın hediyesi çok sevdim rengini boyunu hemen giydim kahverengilerle kombinledim sevdim böyle:) çizmelerim hani şu satmak istediğim kahverengi çizmelerimin açık rengi.
uzun hırkamı da göstereyim gelmişken dimi:) çok sevdim zara'nınmış:) ne kadar doğru bilmem burda zara mağazası yok da:(

ojelerin gerçek rengini bir yakalayamadım aslında lacivert içinde küçük simleri var. odada dışarda hertürlü çektim ama olmadı:)



vee takılarım :) ilki kelebek ,inci , taş hepisi var satıcı kız biraz yaşlı işi dedi ama ben beğendim:) ojeyi dışına taşırmışım azcık:) ikinci inci sıralı çok kibar duruyor polatlı ganimetlerinden:= ) uğur böcüklü kolyem annemlerin hediyesi ben zincirini değiştirdim daha uzun olsun diye hem altın hem siyah zincir ekledim daha güzel oldu böyle:)
hadi ben kaçayım artıkın öperim canlar:)

16 yorum:

  1. Oh oh oh fıstık ne güzel olmuşsun sen ya, hangi birisine bakacağımı, hangisine yorum yapacağımı şaşırdım:) Hepsinde de ayrı bi güzel olmuşsun sen! Ojelerin de, yüzüklerin de ayrı bi güzel fıstık yavrusu seni:)

    YanıtlaSil
  2. yağmurum karmançorman post yapmanın zararları bir anlık patlama yaşadım hepsini koydum:) saol kuzum benim:)öperim kocaman

    YanıtlaSil
  3. kelebekli yüzüğe bayıldım cnm ojelerin de çok güzel tırnaklarında pek hoş durmuş, kombinin her zamanki gibi cici, sana tayt-tunik kombini çok yakışıyor ;)

    YanıtlaSil
  4. ceciliamm bebeğim kış geldiğinden beri kotu unuttum ya tayt ya elbise yada şort giyer oldum :)teşekkür ederim bebeğim:)

    YanıtlaSil
  5. Yüzüklere bayıldımm ♥
    çok tatlılar

    YanıtlaSil
  6. Canım benim iki kombinin de muhteşem. Toprak tonlarını çok seviyorum bende. Takılarına da ayrı bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. ssdesignbutik saol canım benim:)
    enn moda, tatlım teşekkür ederim:) tam kış renkleri dimi:)

    YanıtlaSil
  8. çok severim bu tonları. çok şık olmuşsun. tırnaklarda maşallah pek güzel görünüyor. ama öle renk oje sevmiorm hıh! :) bu kombine şölee açık kahve bi oje pek güsel olurdu. neyse oda nazar boncuğu olsun :) öptüm tatlım. :*

    YanıtlaSil
  9. ben yüzüğünü,hırkanı ve botlarını çok beğendim :)
    toprak ve altın tonları takılar yakışmış canım

    YanıtlaSil
  10. canımcım her detayına ayrı bayıldım ne giysen yakışıyo maşallah:)

    YanıtlaSil
  11. sevgili cemre blogunu takip ediyorum.kombinlerin çok güzel ben de blogumda yer veriyorum kombinlerime beklerim bloguma seveceksin.

    bir de o kelebekli yüzüğün gümüş renklisi ben de var severek takıyorum güle güle kullan cicilerini.

    YanıtlaSil
  12. xesrax tatlım teşekkür ederim ben çok abes olmadığı sürece her rengi sürebilirim sanırım:) aslında aklıma geldi pastel 75 ojemi sürseydim keşke diye ama geçti artık:)
    pembe fiyonk canım benim çok saol beğenmene sevindim:)
    benden bişeyler, :)) ayy mutlu ettin beni:)
    capriceline aslında bende kararsız kalmıştım gümüş mü altın mı alsam diye ama sonunda bunu aldım sende güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  13. o satıcı kız halt etmiş hiç de yaşlı işi değil. yüzük delisi olarak bana güvenebilirsin.
    botların cok güzel.
    galıba benımde bu tonlarda bota ihtiyacım var. alınacak bir sey daha cıktı :)))

    kombının cok güzel senden daha fazla değil ama öptüm

    YanıtlaSil
  14. güveniyorum sana kuzum:) bir bayanın ayakkabıya ihtiyacı hiç bir zaman bitmez kuzu:) teşekkür ederimm:)öptümmm bende kocaman:)

    YanıtlaSil
  15. aynı renklere vurgunuz bilesin =))) Çok sevdimmmm =)

    YanıtlaSil
  16. tubitos saol bebeğim tam kış renkleri benim her sene takıntı bir rengim olur bu sene de bunlar oldu:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...