25 Aralık 2012 Salı

Ways Of Grace' e itafen:))

bugün sabah iş yerime gelip de her gün yaptığım sıralamayı bozmadan ilk iş olarak mailllerime baktım birde ne göreyim grace'in canı sıkılmış benim bir sürü postumu okumuş üşenmemiş yorum yapmış:))
sabah sabah yüzümü güldüren günümü güzelleştiren güzel insana bir teşekkür etmem lazımdı dimi:))
blogumu açalı 3 sene oldu gerçekten çok güzel insanlar tanıdım , tamam öyle yüz yüze olmasa da öyle sizin gibi buluşmalarda falan görmemiş olsam da blog  açmak yorum yapmak, yazmak iyi geldi bana:)
gezen blogcanların gezdiği yerleri görmem, dikiş bloglarının diktiği şeylere, hobi bloglarının yaptıklarına hayran kalmam , yada hayatını anlatan blogcanların paylaştığı şeylerle eğlenmem gibi daha bir sürü şey işte :)
neyse ne diyordum ben grace' e teşekkür etmek istedim tekrardan:) blogunda çok sevdiğim bir yazısını da paylaşmak istedim izin almadım ama:))
sizde hala grace'in blogunu görmediyseniz : ways of grace 'in blogu  işte burada


 Siz de hayattan daha fazla zevk almak namına çılgınca şeyler yapın!
     

        Mesela;  tanımadığınız bir ülkede gece kulubünde gözünüze kestirdiğiniz uzanılması zor özellikle yanında damı bulunan 3 kişiyi hedef alın mükemmel dansınız ile etrafınızda dönmelerini sağlayıp size içki ısmarladıkları işte o anda utangaç Türk kızı tribine girip gönüllerde daha da bir taht kurup sizi unutamamalarını sağlayın . Yada bir sabah kalkın çantanızı toplayın özlediğiniz arkadaşınızın yanına yıllardır göndermediğiniz o mektubu eliniz ile vermeye gidin ülke vs sınır tanımadan ... Yada gururunuz yüzünden  yitip giden ilişkiniz hakkında söyleyemediklerinizi  "Hey merhaba biraz gecikti ama böyle şöyle sadece içimde kalmasın diye aradım hadi bye " deyip telefonu kapayın. 

      Suyun altında nefesinizi tutun olabildiğince ve sudan çıktığınızda alabildiğiniz kadar "ilk doğum nefesinizi" alın .Ebeveynlerinize "Çabuk buraya gelin! " diyerek bir heyecanla karşınıza dikildiklerinde onlara güzel bir yemek ve otel ikilisini vererek baş başa bırakın ."Anne ben okuldayım" deyip Eskişehire gidip uçaktan paraşütle atlama yapın tabi profesyonel atlayış uzmanlarına bağlı olarak :) Sevgilizin evine gidip temizlik yapın, yeni satın aldığınız çarşafları geçirin onun sevdiği tiramisuyu yapıp onun gelmesini bekleyin ... Bir limuzinin içinde giyinmeye çalışın .Kardeşinize ve onun sevgilisine evde güzel bir ortam hazırlayıp "The Best Sister" ödülüne layık olun . Uzak bir ülkede okuyan sevgiliniz ile önceden yok yere kavga edip telefonu kapayıp,uçağa atlayıp beş saat sonra çalıştığı yerin altına karların üstünde burnunuz donmuş şekilde telefonla yeniden arayıp "Aşağıya baksana" deyin ... X-ray'den geçmemek namına "Hamileyim" deyip karnınızı şişirip belinizi tutun ... Vera Wang'a gidip gelinlikleri deneyip işlenilen formda hayali damat ismi ve düğün tarihi kullanın ....


Gerçekten bunları yapın bakın hayatınıza daha farklı bir bakış açısı geliyor .Tecrübe ile yukarıdakilerin hepsi sabitlenmiştir ...

yapmış olduğunuz her bir yorum benim için çok değerli hepinize tek tek teşekkür ederim:)

2 yorum:

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...