24 Aralık 2012 Pazartesi

alışveriş-leopar sneaker

selamm kuzularr nasılsınıızz:)) yeni hafta umarım hepimize mutluluk getirir:) beni zor bir hafta bekliyor ama:( önemli bir denetlemem var dua edin bana :)
 arı mayam benim siyah sneakerslarıma el koyunca bende kendime trendyol- bambi kampanyasından bu leoparlı olanları aldım:) biliyorum çoğunuza bögggkk geldi ama ben hala çok seviyorum ayakkabılarımı:))
deri taytımla kombinledim :) deri tayt iyi hoşda bide düşmese belimden daha iyi olacak:)




yine simsiyah dimi:)
ne kadar boş postlar yapıyorum dimi:( hiç üretim yok farkındayım bu aralar hep alışverişe verdim kendimi ama annem geldi o yüzden daha dikkatli alışveriş yapıyorum korkumdan:)
neyse canlar ben bişe yapmıyorum işte kendinize iyi bakın olur mu:)

3 yorum:

  1. Leopar sneakerslara bayıldım,bayıldım.Güle güle kullan canım:)Ben de Vans"ın bi modelini beğenmiştim ama Tr'de satışı yokmuş bu modele çok benziyordu paylaşman benim işime süper yaradı:)

    YanıtlaSil
  2. yıne yakıstrmasını bılmıssın cemre:)

    YanıtlaSil
  3. bende çok beğeniyorum bu ayakkabıları ama internetten almaya korkuyorum numara konusunda sıkıntı olurmu küçük yada büyük gelebilirmi kendi ayak numaramda alsam

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...