8 Mart 2010 Pazartesi

canlarım öncelikle hepimizin Kadınlar Gününü kutluyorum:)



remington marka saç maşası aldımm bu ara bi kıvırcık sevdası gidiyor bende saçlarımı ördüm yattım olmadı bigudiyle sardım Allahım hatırlamak bile istemiyorum korkunçtum:) bari dedim maşa alim teknosada kız çok övdü bende alıverdim ama beğendim çabuk ısınıyor hemen kıvırcık oluyor saçlar:) bunların daha kalın olanları varmış görseydim ondan alırdım ama buda fena değil beğendim:)





dün iş çıkışı biraz dolaşayım dedim blogcu arkadaşlarımdan aldığım haberle beraber kendimi bim'de buldum golden rose ürünlerinde indirim varmış kesin bişi kalmamıştır dedim ama bayada vardı bir tane rimel bir tane kıpkırmızı ruj birde altın renkli far aldım rujunu kullandım çok beğendim öle heryere bulaşan cinsten deil yani indirim ya adı elim hepsine gitti bide çay süzgeciyle yumurta ayırıcı var renklerine bayıldım aldım ekleyim dedim:)
buda sonn bunu daha önce almıştım dikiş hevesiyle hani küçük bişi olsun bakim becerebiliyormuyum diye ay ne mümkün kesinlikle tavsiye etmem hiç bir işe yaramıyor hiç dikmiyor kesinlikle almayın paranızı çöpe atmayın derim ben. neyse canlar öpüldünüz:)

5 yorum:

  1. Kadınlar günün kutlu olsun canım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım benim:)

    YanıtlaSil
  3. saç maşaları gercekten cok işe yarıyor bende de set var
    kolayca istediğim şekli verip sprey sıkıyorum cok güzel oluyor güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. cicilerini güle güle kullan cnm bende markete kozmetik için gitsem de ev ihtiyacı bi ürün kesin alıyorumm :) değişik şeyler hoşuma gidiyor..

    YanıtlaSil
  5. ayselcim teşekkür ederim ben bide şekil vermeyi öğrenebişlsem saha güzel olacak şuara eski türk filmlerinden fışkırmış gibiyim:)
    ceciliacım saol canım benim:) inan hiç ihtiyaç deildi ben rengine vuruldum ucuz ya alıyım belki lazım olur die:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...