8 Nisan 2011 Cuma

uykum varrr...:(


günaydın şekerlerrrr. başlıktan da anlayacağınız üzere şuan gözlerim kapanmakta dün gece bütün dolaplarımı, çekmecelerimi,bazamın içini döktüm kullanmadığım , belki kullanırım diye sakladığım, kıyıp kimseye veremediğim herşeyi ayırdım dolaplarım rahat nefes aldı:) bugün annişkom yolcu hepsini ona vereceğim kardeşimin okulundaki öğrencilere ihtiyacı olanlara dağıtsın. arada lazımmış aslında böyle dolap boşaltmak neler saklamışım hiç giymediğim kıyafetler, kullanmadığım takılar ,makyaj malzemeleri . ben kullanmıyorum başkalarının işine yarasın dedim iyi demişim dimi :) ama üzerimden büyük bir yük kalktı,bir ferahlık, bir rahatlık sormayın gitsin:) zaten iki gündür çarşılardayım kardeşcezlerime , babama birşeyler alayım diye gezmediğim sokak , çarşı kalmadı yoruldum bea:))
gezerken kendime de birşeyler almadan olmazdı içimde kalır sonra:)



siyah elbisem ve siyah şortum olmasaymış ne yaparmışım ben:) bu sene yatırımımı çoraplar üzerine yaptığım için hem şortumla hem elbisemle rahat rahat giydim hepsini. buda en son aldığım pentinin pembiş fiyonklusu.
golden rose ve flormar kalıcı rujları hemen hemen aynı tonda gibiler ama ben flormarları daha çok sevdim hem kalıcılık hem renk açısından. golden rose'larda fena değil ama sürünce rujun kokusu bir garip geldi bana.
yanlış hatırlamıyorsam soldan sağa numaralar 321, 223. L07 ve L01
flormarın pembesini çok sevdim . bu rujların hepsini blogcanlardan görüp beğenmiştim doyamadım ruja ama yeter daha almayacağım:)

9 yorum:

  1. hehehe yazin cok seker cemercim :) sen de öylesin <3

    rujlarin renkleri cok güzelmis, güle güle kullan :)

    civciv

    YanıtlaSil
  2. offf harika birsey yapmışsın tebrik ederim,biz de her sezon eşimle ayıklar muhtara veririz,ihiyacı olanları o bilir :)yorulmuşsun ama değmiş:)bu arada sen yine harika olmuşsun yaa,o çoraplar nasıl güzeldir:)

    YanıtlaSil
  3. evet tatlım dolap boşaltmak iyi geliyor hemde ihtiyacı olanlara vermek önemli bişey, böylelikle yepyeni şeyleri, kullanmadıklarımızı da israf etmemiş oluyoruz. rujlar çok güzel cnm sen de tabiki ;)

    YanıtlaSil
  4. Cok tatlisin her zamanki gibi ^_^
    Flormar'in gosterdigin rujlar guzelmis, renkleri hosuma gitti,not ediyorum ^_^
    Ama golden rose'lar da guzelmis :)
    Ozellikle en sondaki.
    Bu arada coraplarin da cok ho$ ^_^

    YanıtlaSil
  5. Dolap detoksu bana da lazım tatlım. Ne iyi etmişsin bunu yaparak :) fiyonklu çorabın da çok güzelmiş tatlım diğer cicişlerinle beraber gül güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Çatlağım ya yatsana dinlen bebeğim kasma .) Çorapları yesinler onları çıkar yatarken ama seviyorum seni deli kuzum

    YanıtlaSil
  7. civcivim sende çok tatlısın canım benim teşekkür ederim:)
    özgem aynen canım bende , dolaplarımda rahatadık hem ihtiyacı olanın giymesi daha güzel bende zaten yeterince var:)
    ceciliacım kuzum haklısın canım alıp alıp dolduruyoruz müsrifiz yaa ama yer açtım ben :) mutlu ettim kendimi umarım onlarda mutlu olurlar:)

    YanıtlaSil
  8. ferahfeza canım benim teşekkür ederim:) flormarı tavsiye ederim goldenlarda fena değil ama:)
    yeşimcim yap canım inan rahatlıyor insan hele aman dursun giyerim deyip giymediğim şeyleri ayıkladım üzerimden yük kalktı :)

    YanıtlaSil
  9. edimmmm gece kuşummm bana diosun bebeğim saat kaç olmuş :)güldürdün beni gece gece bende seni çok seviyoommm canım benim:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...