28 Nisan 2011 Perşembe

topuklu ayakkabıyla yürüme günlüğüm1:)

evet kararlıyım azmettim topuklularla yürüyeceğim:) dün giydim sonunda evde kaç gündür talim yapıyorum dün sabah giydim çıktım ama yürümek ne mümkün en fazla 10 mt yürüyebilmişimdir:) yürüdükçe ayakkabı ayağımdan çıktı 35 numara bide kendileri ayağımı sıkıyordu:) yürürken büyüdü mü naptı bilemedim:) hemen fırına girdim değiştirdim babetlerimi giydim işyerime gelince tekrar giydim topukluları aslında bir kaç saat iyiydi ama ilerleyen saatlerde çin işkencesi çektim resmen ayakkabı benim sevimli küçük parnaklarımı ezdi suyunu çıkardı resmen:(ama azmettim ya acıya rağmen çıkarmadım giyeceğim o kadar dedim akşama kadar o acıyı çektim akşam çıkarken bu kadar kafi dedim babetlerimi giydim:) topuklular ayakkabıcıda önlerden açılacak:) yok mu bunun bir yolu yordamı giyen nasıl giyiyor merak ediyorum ya arkadan çıkar ya önü sıkar sinir oldum sinir:)
simsiyah oldum yine fazla renkli şeyler bana göre değil sanırım:) zara cepli eteğimi de pek sevdim:)

ama ne kadar şık duruyorlar,
günün sonu canım babetlerim iyi ki varsınız:)

neyse kuzular öper kaçarım:)

28 yorum:

  1. Hehe : ) Kolay gelsin canim topuklularla biraz bende zorluk cekiyorum.. Yasasin babetler! ama topuksuzda olmuyor iste : )

    YanıtlaSil
  2. Ayy canım çok tatlısın günün başı ve sonu ne kadar da tanıdık geldi bu durum bana:) Ayakkabılarınla çok şık olmuşsun siyahlar zaten çok yakışmış:) Sen canım çalışmalara devam et olucak olucak:)

    YanıtlaSil
  3. CADDE, canım teşekkür ederim tıkır tıkır dolananlar o kadar kıskanıyorum ki bende yürücem inşallah:)
    zetomm saol kuzum azimliyim başarcam :) teşekkür ederim güzel yorumun için:)

    YanıtlaSil
  4. işkence falan ama insan fıstık oluyo canım be bu meretlerleee :) çok şıksın bu arada maaşallah tütütü :))

    YanıtlaSil
  5. Ayakkabılarına bayıldım çok güzeller. Aslında bende çok rahat edemiyorum mutlaka babet alıyorum yanıma.Ama insan alışıyo bi süre sonra dolgu topuklarda çok rahat :))

    YanıtlaSil
  6. Yalnız çok begendim ayakkabılarınıııııı :)
    Aslında platform ayakkabılarını tavsiye ederim çok rahat :)

    YanıtlaSil
  7. bon boncum güzeller canım güzel olmasına ama giyemedikten sonra ne faydası var dimi:) evet canım dolgularda hemen hemen aynı boyda ama daha rahatlar psikolojik mi acep:)
    miracle dilara saol tatlım platform falan bana fayda etmiyo topuklu işte hepisi ama alışcam saol canım:)

    YanıtlaSil
  8. cicibebe saol bebeğim hakkaten ayrı bir hava katıyor yürüyebilene tabi:)) saol canım benim:)

    YanıtlaSil
  9. Ben de senin gibiyim. Ne yapsam da yürüyemiyorum. Artık pes ettim o yüzden :)

    YanıtlaSil
  10. pes etmek yok pes etmek yok:) azimliyim bugün 2. günüm daha rahatım:)

    YanıtlaSil
  11. Ben de ilk başlarda çok rahatsız olurdum, yürüyemezdim, sonra anladım ki bazı markaların kalıpları ile benim ayaklarım anlaşamıyor :) Sonra Beta marka ayakkabıyı keşfettim, ondan sonra kayış koptu bende :D Desa da çok rahat mesela ama Zara, Mango vs markaların ayakkabıları çok rahatsız geliyor bana. Bu arada ben de 35 numara giyiyorum, blog aleminde benim gibi küçük ayaklı birini daha görünce sevindim hehe :D

    YanıtlaSil
  12. aslında kesinlikle alışma meselesi, ayak yapısıyla da ilgili biraz ama uygun modeli bulunca sorun kalmıyor, yine de hiçbişi babetler kdar rahat olamaz. cnm ayağından çıkıyosa bantlı veya bilekten bağlı olanları giymeni öneririm, en azından ayağımdan çıkacak diye korkmadan rahat rahat yürürsün. ve inceden ziyade kalın topuk başlamak için ideal :) çok zarif görünüyosun bu arada ;)

    YanıtlaSil
  13. Uff canım yaa ne yazık ki her topuklu ayakkabının çilesi bu :( ama sen şanslısın babetlerin yanındaymış. Buarada çok şık olmuşsun o yüzden o çileyi çekmeye değermiş :)

    YanıtlaSil
  14. bende çok sevmeme rağmen yürüme konusunda ızdırap çekenlerdenim canım yeni bitane pembiş bi topuklu aldım ama sevgilim yürürken sanki acı çekiyomuşsun gibi yürüyorsun dediği için bir müddet giymemeye karar verdim umarım birgün öğrenirizzz :)

    YanıtlaSil
  15. ölmek var dönmek yok, hem kendin de demişsin giyen nasıl giyiyor diye...
    Çok şık olmuşsun:)))

    YanıtlaSil
  16. Aslinda ne kadar da guzel durmus kuzum;) Zerafetine zerafet katmis;) Ama acitmasin ayaklarini lutfen!;)

    YanıtlaSil
  17. bence topuklu ayakkabı bayana hep yakışıyo bence hep giy alışırsın bi süre sonra :)
    zerafetine zarafet kat :)

    YanıtlaSil
  18. Cok guzellermis ama :)Kiyafetin de oyle ^_^

    35-36 farketmiyor,yurudukce ayaklar one one gidiyor,parmaklara yazik oluyor :) Cok dik olduklarindan,her giyisimde bende "bunlarla nasil yuruyorlar" diyorum:)Acayip rahatsizlar :)
    Belki de soylenenler gibi markadan markaya degisiyor,rahatini bulup onunla alismak gerek sanirim :)

    Operim canim ^*^

    YanıtlaSil
  19. ay ne şekersin=) ne güzel minik ayakların var minnoş minnoş =) benimkiler çocuk mezarı gibi 39:D

    YanıtlaSil
  20. topukluayakkabı etek, elbise, pantolon herşeyin altında çok şık duruyo ama gel gelelim yürümek eziyet rsmen... çok şık, çok cicisin kuzum:)

    YanıtlaSil
  21. marjo on makeup frenzy, canım haklısın ayakkabıdan ayakkabıya fark ediyor ben topuklu ayakkabılarla yürüyemediğim için fazla para vermiyordum zaetn bir kaç kez giyer bırakırım düşüncesiyle :) ama daha iyi birşeyler almış olsam belki daha kolay olacaktı alışmam:) aslında 36 giyiyorum ama bazı ayakkabılarda 35 de oluyor:)
    cecilia kuzum ben hep en zorundan başladığım için işe en yükseğinden başladım:) apalamadan yürünmüyor ki canım saol kuzum öpüyorum kocaman:)
    did dans la mode, teşekkür ederim canım haklısın babetlerle bacaklarım tavuk butu gibi geldi gözüme o yüzden o acıyı sonunda kadar çektim :)
    gülçin, ben yola ilk çıkınca kendi halime güldüm pişik olmuş gibi yürüdüm :))ama yürüyende anasının karnında öğrenmedi ya zamanla olacak biliyorum:) sende vazgeçme başaracağız:))
    fashion passion, aynen canım ölmek var dönmek yok bi söz daha var ama söylemek doğru olmaz şimdi:)) azmettim yapacağım saol canım:)
    sevgim kuzum güzel durdu ama dışı seni içi beni yakar:) evet acıtmasın yaa nolur nolurr ama alıştırcam ne demişler güzellik acı çekmekmiş:))

    YanıtlaSil
  22. yakamoz canım çok haklısın ayrı güzel duruyor ama yürüyebilene diğer türlü komik oluyor eminim bende komik görünüyorum ama alışana kadar:)
    ferah fezamm canım benim teşekkür ederim aynen önde bir yığılma yaşıyorum bende silikon taban bile aldım ama pek fayda etmedi:) öpüyorum canımm:)
    coco-jelly saol bebeğim:)) mutlu oldum bak:)
    hayat güzel teşekkür ederim canımcımm:) aynen şık ama eziyet umarım biran evvel alışırım:)

    YanıtlaSil
  23. off topuklularla yürümek herzaman giymeyenler için çok ama çok zor,özellikle alışveriş yaparken giyiyorsam akşam ayaklarımı ben bile tanıyamıyorum,şişiyorlar mutlaka :))kolay gelsin ne diyeyim,bu arada siyahlarda çok yakışmış

    YanıtlaSil
  24. bir yerden baslamak lasım.
    valla cok tanıdık yazdıkların.
    cok iyi anlıyorum seni.
    etegin modelı cok hoş
    ben cok begenıyorum ama pek bulamıyorum buralarda.

    YanıtlaSil
  25. rebelcim vanım nerde bu ayakkabılarla alışverişe gitmek imkanı yok valla:) saol canım benim:)
    kova kadınım aynen kuzum hep spor ayakkabı babet düz giye giye bunlara alışmak o kadar zor oldu ki ama başladım bakalım:)

    YanıtlaSil
  26. yaa ben normal spor ayakkabıda 37 38 gıyıyorum ama topuklu aldım 36 yururken arkadan cıkıo bende 35 ini aldım ama bu seferde sıkıyor napayım bilemedım yardım eder mısınız?:) kadın acılır dedı ama ya acılmazsa? aldıgım kadın erkek corabıyla gıy acılsın dedı ama kendı corablarımla bıle gırmıo ayagım,sadece ınce corabla gırıyor ama sağ ayagım sıkıyor

    YanıtlaSil
  27. yaa ben normal spor ayakkabıda 37 38 gıyıyorum ama topuklu aldım 36 yururken arkadan cıkıo bende 35 ini aldım ama bu seferde sıkıyor napayım bilemedım yardım eder mısınız?:) kadın acılır dedı ama ya acılmazsa? aldıgım kadın erkek corabıyla gıy acılsın dedı ama kendı corablarımla bıle gırmıo ayagım,sadece ınce corabla gırıyor ama sağ ayagım sıkıyor

    YanıtlaSil
  28. çok güzel olmuşsun canım yanlız ince çorap giyseydin daha şık olurmuydu düüncem yani

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...