20 Ekim 2010 Çarşamba

little black dress


ayy benim de little black dressim varmış:)) evet efenim hepimizin bildiği gibi siyah mini elbiseler çoğu zaman kurtarıcımız olmuştur dimi:D benim de varmış ayol:) hep istemişimdir mini elbise yada etek altına topuklu ayakkabı giymeyi ama hem bacak kompleksim hem de topuklularla yürüyememem bu sevdama hep engel oldu geçen güne kadar:D giydim, sevdim :)

ben adam olmam biliyorum alışveriş rajimiymiş hade beee:D sen kim bişeyler almadan durmak kim:)) ama limit kuralıma hala uyuyorum kelebelenkli yüzüğüm de limitimin altında geçen gün gittim mağazaya yüzüklere bir saldırışım var görmeniz lazım kıtlıktan çıkmışım gibi ama naptım aldım aldım geri bıraktım sonunda büyük bi kararlılıkla sadece bunu aldım çıktım aklım diğerlerinde kalmadı değil ama limit var limit:)
ay ben kel kalıcam acayip saçlarım dökülüyor şampuanı bıraktım sabun kullanıyorum sadece killi sabun aldım aktardan bir kaç kez yıkadım ama ne mümkün taramak saçlarımın ucları mısır piskülü gibi oldu ben de tavsiye üzerine glissin saç bakım kremini aldım umarım işe yarar. saç spreyi maşa yapacam ya güya :) aa bide saçlarımın rengini açtım alacalı bulacalı oldum ama sevdim ben:) saç dökülmesini engelleyecek bildiğiniz birşey varsa paylaşın benle canlar sabun kullanan var mı aranız da zor durumdayım azizim geleceğim böyle giderse pek bi parlak alacak:))

16 yorum:

  1. Çokkkk güzek olmuşsun tatlım. Ayrıca bacak kompleksi yapacak ne var göremedim ben şahsen.. Geleceğinin "parlak" olması ironisine de bayıldım :))

    YanıtlaSil
  2. Amanın saçmala yahu Cemroş gayet süper yani

    YanıtlaSil
  3. yağmurum kuzum saol canım aşıcam inşallah yavaş yavaş:)
    stilim direktörüm canımın içi çok saol:)

    YanıtlaSil
  4. cemre, bu mevsimsel olabilir benimde ağustostan bu yana dökülüyor saçlarım her bayan gibi saçlarıma aşığım ama böyle durumlarda tatlı badem yağını saç diplerime sürüyorum durdurabildigim kadar 5-6 saat belki geceden sabaha sürüyorum büyük ölçüde engelliyor en azından tutam tutam gelmiyor. zaten bitkisel ve fayda etmesede zararı olmaz cilt doktorumada sorunca bunu tavsiye etmişti saçlarım için sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. canım keşke mevsimsel olsa ama değil:( sürekli dökülüyor ama badem yağını deniycem en kısa zamanda teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
  6. haksızlık etmişsin kendine:)gayet güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  7. bide ceviz yemelisin ii gelio diolar tatlımm

    YanıtlaSil
  8. modda twin teşekkür ederim canım inşallah iyi gelir:)
    pembesinti,:) saol canım benim:)

    YanıtlaSil
  9. Canımm bence süper olmuş elbise sana. Ayrıca bacakların da gayet süper. :)

    YanıtlaSil
  10. canım benimm bak mutlu oldum şimdi teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  11. elbisene bayıldım çok güzel durmuş:)

    YanıtlaSil
  12. simon, canım teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  13. cnmmmmmm aktarlrd çam terebentin yağı diye birşey var o çok iyi geliyor saça , bi de zeytinyağı maskesi var ama onu çıkarmk da çok uğraştırıyor..kafana takma hiç , bir de düzenli beslenince uzun vdeede düselir ztn :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. kombinin gayet güzel olmus.

    ayakkabını enrden aldıgını merak etim ben daha dogrusu botunu.
    aardıgım bota benziyorda.
    ben de senın gibi yuzuk hastasıyım.

    almadan duramıyorum :)

    drycfc.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. elifcim saol canım benim:) çam terebentini biliyorum çok kötü kokuyor:) denemiştim ama bırakmıştım:)düzenli baslenme de bende sıfır:)
    kova kadınıyım ben, teşekkür ederim:) bot aslında böyle değildi daha eski yazılarımda vardı resmi bilekleri boldu ben yürüyemeyince ayakkabıcı da önüne bağcık yaptırdım:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...