7 Ekim 2010 Perşembe

çoook üşüdümmmm

Allah'ımm bu ne soğuktur yaa:( ama ben daha hazır değilim kışın gelmesine azcık daha bekler misin:) zaten hiç becerememişimdir mevsim geçişlerinde doğru düzgün giyinmeyi:) aynen bugün olduğu gibi artist artist giydim elbisemi altına da babetleri mi çizme mevsimi gelmiş de benim haberim yokmuş:)) buranın kızlarının özelliğidir aslında hava azcık ısındımı cıbıl cıbıl dolaşmak, azcık da soğudumu uzun çizmeler kışlık kıyafetleri ortalara çıkarmak:) ben henüz buraya alışamamışım demek ki:) dün kışlıklarımı çıkarayım dedim elim boğazlı kazaklara gitti geri bıraktım daha boğazlı kazak mevsimi gelmedi dedim kendi kendime:)) babetlerimi de kaldıramadım bir kaç gün daha giyerim diye ama bugünden sonra fikrim değişti. dondum çünkü bugün:) kalın kalın giyinin canlar hava soğuk üşütmeyin:)

ojemle yüzüğüm nasıl ikisini de ben yaptım:) ay sanki mucidiymişim gibi konuştum:) oje: mavi,sarı ve beyaz ojenin karışımlarıyla oldu nasışl olmuş ben çok sevdim:) yüzük de kes- kopyala- yapıştır işte:)
vee son olarak aşka şeytan karışır. blogger arkadaşlarımdan görüp merak ettiğim bir kitaptı. severek okudum, elimden bırakamadım, sonuna sinir oldum:)

9 yorum:

  1. Ojeler süper olmuş. Bende iddialı ojeleri seviyorum. Ah bi de tırnaklarımı yemeyip uzatabilsem daha güzel olucak. Bu arada kitabı okudum ve çok beğendim bende. :)

    YanıtlaSil
  2. Ankara'dada hava soğudu iyice.

    Pencereyi açtım ev havalansın diye. Şu an battaniyeye sarılmış bir halde oturuyorum. :)

    Ojenin rengi çok hoş olmuş. Yüzüğe bayıldım. :)

    ELlerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. böyle havalarda ne giyecegini bilmeyenlerdenim ben de ama kışlık mont giysem yeri yani o kadar soguk oldugunu düşünüyorum :))

    YanıtlaSil
  4. sizin oralara baya baya kış gelmiş.izmire gelmeside yakındır o zman:)
    ojelerin çok hoş:)

    YanıtlaSil
  5. Bitanem bu kitabı tavsiye eder misin ? Bir de; ojeyi nasıl karıştırdın homojen bir kıvama getirecek kadar? Merak ettim valla :)

    YanıtlaSil
  6. ENN MODA, yeme canım ya tırnaklarını sonra çok fena oluyor.
    hıbicakti, kış geldi kış aksine bugün hava güzel ben kalın giyindim:) beğenmene sevindim canım:)
    cicibebe,soğuk canım ama ben montları zaten sevmiyorum azcık daha beklesinler:)
    pembe fiyonk, geldi kuzum çok soğuk
    bide yağmur çamur alabildiğine.
    yağmurum kitap güzel ben iki günde bitirdim romantik güzel bi kitap , ojeyi bolca beyaz içine mavi birazda sarı katıp çalkaladım normal oje gibi işte:) ne güzel anlattım dimi:)

    YanıtlaSil
  7. oje de süper, yüzük de:) bende ojeleri karıştırmaya bayılırım :))

    YanıtlaSil
  8. ahhh o kitabı 4 sene önce filan duydm,edremitte okurken yazarıda edremitli,beni en derinden etkileyen sözüü:sizinle sevişen kocanızın aslında gerçekte kiminle seviştiğini asla bilemezsiniz!böyle mükemmel bir tespit olabilirmii:)tabi kitabı hala okumadım ama hep aklımda

    YanıtlaSil
  9. dominika, assortiek calar görmemişim yorumlarınızı özür:( teşekkür ederim ikinizede:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...