28 Ekim 2010 Perşembe

batik tayt, garip hırka:)



biliyosunuz ben alışverişe tövbe edenlerdenim baktım başaramadım :) en iyisi limit koyayım dedim bu daha çok işe yaradı açıkcası. çak fazla çarşıya çıkmıyorum artık daha çok evde film alıp film izliyorum kola çekirdek cips takılıyorum öyle biliyorum sonum pek hayır değil:) işten eve dönerken arada bim'e uğrarım ucuz şeyler var mı diye bakarım hatta geçenlerde 3'lü oje aldım onuda paylaşırım artık biara:) birde melek ablanın dükkanına uğrarım dükkanın adını bilmiyorum da:) genelde ufak defoları olan yada olmayan ürünler getirir gayette ucuz fiyata satar onları:) geçen yine uğradım elimde üç dört parçayla çıktım:) eve geldim dedim cemre napıyorsun hani senin alışveriş rejimin hemen ikisini geri götürdüm :) kutladım kendimi:)) hırka da kararsız kaldım ama kahverengi hırkaya ihtiyacım vardı bide şekli değişik geldi aldım:) ama tayta bayıldım hemen giydi hatta ben beğendim açıkcası .

buda ilk markafoni alışverişim aveadan 10 TL indirimim vardı kullandım rahatladım:)) çok cici sıcacık tutuyor. hani nerde kaldı senin alışveriş rejimin diye sorabilirsiniz ama daha dikkatli alışveriş yapıyorum artık:) her beğendimi almıyorum zaten herşeyim var aynısından üki üç tane olmasına gerek yok diye düşünüyorum artık :) aferim dimi bana:))))

13 yorum:

  1. Canım güzel günlerde giy çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Çok sevimlimiş kalpli kalpli.Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  3. Hepside çok şirin. Güle güle giyin. :)

    YanıtlaSil
  4. Aferin sana tabi!
    Şimdi bi kere ne kadar kısıtlarsak kendimizi o kadar alışveriş düşünüyor oluyoruz:) O yüzden mutlaka alacak bir şeylerimiz, "ihtiyaçlarımız" hep oluyor. Onları günlere yayarak alabiliriz:)
    Ayrıca ne cici bi Twigy'miz,değişik bi taytımız ve orjinal bi hırkamız olmuş:)

    YanıtlaSil
  5. ENN MODA, canım benim çok saol:)
    karabidikim, teşekkür ederim:)
    pelincim ilk aldığımda bişeye benzetemedim aslında bi garip duruyo:) aman değişik oldu işte:)
    beticim alıyom canım valla:)
    hobivakti, teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  6. cnm hepsi güzel hayırlı olsun ama tayt favorimiz olduu

    YanıtlaSil
  7. tebrik ediyorum seni:) ama bence aldıklarınla çok kullanışlı kombinler yapıp günü kurtarırsın gibi sonra bi bakmışsın indirim günleri gelmişşş.gülü gülü kullannn canım:)

    YanıtlaSil
  8. ben hırkayı çok begendim
    iyi günlerde kullan ..

    YanıtlaSil
  9. pembesinti, canım teşekkür ederim benimde favorim oldu:)
    kiraz çiçeği, sağol şekerim
    sevilcim teşekkür ederim değişik biraz:)

    YanıtlaSil
  10. hırka çok güzel ama tayt bir harikaymış güle güle giy canım :)
    alışveriş diyetinde bol şans iyi gidiyorsun ama bence

    YanıtlaSil
  11. touch the sky tatlım teşekkür ederim:) idare ediyorum işte ufak tefek şeyler almadan duramıyorum okadar da olsun ama dimi:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...