27 Ağustos 2010 Cuma

karışık...

üffffffffff canım sıkılıyo ama benim yaa:( hiç keyfim yok keşke cumartesi pazar tatil olsam:) uykum var benim, ramazan hiç yaramadı bana sabah kalkmak eziyet gibi geliyor. okula giderken sabah annen zorla yataktan kaldırır ya yatak sıcacıktır yumuşacıktır hiç kalkıp okula gitmek istemezsin keşke bugün hasta olsam da okula gitmesem dersin aynen o durumdayım şuan:(( zaten geç kalmam milletin gözüne batmaya başlamış ya bu erkeğin dedikoducusuna ne denir?? erkeğin o... denir dimi hıh işte onlardan burda baya bi var. ben geç geliyorum die şikayet edilmişim bu firmada bayan olmak lazımmış gelişine gidişine karışılmazmış.ulan zaten tek bayan var o da benim!! ya manyakmısınız kardeşim ne alıp veremediğiniz var benimle sizin işiniz belli benimki belli sırf bişey söyledim denilsin die laf taşımanın lüzumu ne. ben köpek gibi çalışırken kimsenin sesi çıkmıyodu ama aman senin işin mühendislik kızım sen ne diye amelelik yapıosun demiyodu kimse şimdi iş yok az salın daha gelmeyin üstüme bunalıma sokmayın beni!!! umarım kim olduğunu öğrenirim işte o zaman çok kötü şeyler olacak okadarını biliyorum. bazen tamam diyorum bu son damla gidiyorum ben kardeşim alın işiniz de sizin olsun samsun'unuz da lanet olsun diyorum sonrada geçer diyorum sabret ama az kaldı hakkaten çekip gideceğim arkamdakiler umurumda olmadan sabrediyorum ama şimdilik...
neyse tamam bu kadar bunalım yeter:) dengesiz miyim neyim ??

en sevdiğim sandaletlerimm geçen yaz sezon sonu indiriminden almıştım:) zaten sezon sonunu beklicem artık kazıklanmamak için bu adamlar sezonda 80 e satıyorlar. ondan kazanıyorlar sezon sonu 30 a indiriyorlar ondanda kazanıyorlar nasıl iş anlamadım ben o sebepten napıyoruz sezon sonlarını bekliyoruz:)
bu kitabı ve filmi kesinlikle tavsiye ediyorum ikiside çok eğlenceli:) kitabı yuttum resmen bırakamadım elimden filmide sün akşam kız kardeşimle izledim bayıldımm süper bir film romantik komedi tarzı filmlerden hoşlanıyorsanız kaçırmayın derim.


tamam bu kadar yeter uzun bi okadarda dengesiz bi post oldu biliyorum : içimi döktüm rahatladım:) ben kaçar öpüldünüz canlar:))


9 yorum:

  1. heryerde var o sinsi fesatlardan kadınların adı çıkmış yahu bırak kıskançlıktan kudurmaya devam etsinler cnm,ayrıca her zamanki gibi çok şıksın:)

    YanıtlaSil
  2. Kimler bunalttı sizi böyle çokta takmayın işini iyi yapınca çomak sokan çok olur üzmeyin kendinizi değmezler için...sezon sonlarına bende bayılırım gerçekten iki şekilde de kazanıyolar,madem öyle sezonda niye daha makul fiyata satmazlar ki anlamıyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. dengesiz mi bu insanlar yaa aamıorum kii! hayır yani sananee arkadşım herkes kendi işine baksa olmuo muu? hee soruna da cevap verimm yeap erkek o.. oluoo:)

    sandaleterin pek hoşmuştu anacımmm:)

    YanıtlaSil
  4. AY erkeğin dedikoducusu illet eder beni ya ve neyazıkki sayıları hiç azımsanmayacak kadar özel sektörde daha fazla :(((kolay gelsin ne deyim bu arada sandaletlerini bende çok sevdim diy yaparım ben bunları :))))

    YanıtlaSil
  5. benden bişeyler, benide kudurtmasalar ne güzel olcak ama :) saol canım :)
    utku'nun annesi, bende bilmiyorum ki kimin yaptığını bi bilsem. teşekkür ederim:)
    kübramm saol şekerim :) olmuyomuş demekki bakıom bayan değil hadi bayan olsa şöför yapmış olsa benim yerimemi geççek acaba:)))
    moda kesh, aynen canım heryerde varlar mantar gibi. dıyda olur valla yap paylaş hemen:)

    YanıtlaSil
  6. evet kesinlikle kadınların adı çıkmış, erkekler de dedikodu yapıyor iş hayatında çok görüyorum ben de , boşver cnm torba değilki büzesin ağzı olan konuşur işte, sen kendinden mesul ol ;)

    YanıtlaSil
  7. canım haklısın ama insan takmadan da edemiyor ya bide bu insanlar benden yaşca büyük abi dediğim insanlar bu kadar mı fesatlık çekememezlik olur.

    YanıtlaSil
  8. Ayaklar cok cekici ve guzeller::) ten points::)

    YanıtlaSil
  9. bi önceki posta sandaletlerin ve terliklerin dedim ama burda karşıma çıktılar bile bakmadan demiştim harikalar ayakların çok güzel senin harika duruyorlar bide siyah oje olsa nasıl olur o sandaleterde

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...