17 Ağustos 2010 Salı

başlıksız...


resimleri ekledim de ne yazacaktım ben:) hava yine çok sıcak iyiki eteklerim şortlarım var yoksa pantolon giymek nasıl olur du bilmem. şimdi oturdum ofisimde klimayıda açtım blog blog dolaşıyorum belki film izlerim vakit geçsin diye Allahtan çabuk geçiyor zaman iftar zamanı hemen geliyor ama o son dakikalar yok mu öldürüyor beni:( yemekten sonra kardeşimle atıyoruz kendimizi dışarıya çay çekirdek tavla olmaz sa olmaz dimi ama:) ne yazıyorum ne anlatıyorum oldum birden:)) açlık başıma vurdu canlar kusura bakmayın:)
ellerim çok çirkin çıkmış farkındayım aslında çok severim ben ellerimi ama dün gece okadar uğraştım bunu yapmak için sevgili zuzunun blogunda gördüm hemen denedim ama ne telefonla ne fotograf mekinesiyle çektiklerim bişeye benzemedi sinir oldum dün akşam en düzgün çıkanı buydu onda da ellerim acayip korkunç:) aman olsun maksat tırnaklar. zuzunun blogunu eminim çoğunuz bilirsiniz birbirinden güzel ojeler konadlar rengarenk bir blog işte:) o yapmış gazete kağıtlarıyla tırnak üzerine yazılar kalıyor neyse anlatamadım zaten resimlerde bişeye benzemedi ama yaptım işte emin olun çok daha güzel görünüyorlar:)) buda orjinali tamam benim ki yanında pek bir kıytırık kalıyor ama ilk denemem sonra daha güzelini paylaşırım:)


10 yorum:

  1. etegin cok güzel uzun etekleri cok severim =)

    YanıtlaSil
  2. bnde çok begendim etegini tatlım rengi çok hoş:))

    nasıl yaniiii yazılar mı kalıoo cok merankk yaptım yahuu bnde yapcammm mutlak suretlen:)

    YanıtlaSil
  3. aynen canım çok değişik oluyor aslında ama ben fotografını çekmeyi beceremedim zuzunun bloguna bak tatlım:)

    YanıtlaSil
  4. bebem etek nereden süpermiş birde enter yap yaz okuyamıyorum yazılarını fıstığım

    YanıtlaSil
  5. canımcım öle bilindik bişe deil tiffany mağazasından aldım ama markası başka bişi :) saol canımıniçi beğenmene sevindim:)

    YanıtlaSil
  6. süper olmuş ojeler:)bende deniycem

    YanıtlaSil
  7. bende bidaha yapıcam ama açık bi ojenin üstüne:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...