9 Ocak 2010 Cumartesi

İZLEDİM, OKUDUM, ALDIM...






Sonunda huzura erdim yeni aya gidebildim :) nezamandır gitmek istiyordum biraz gecikmeli oldu ama olsun. Sevdim mi evet zaten kitaplarını okuyup yuttğum için merakla beklediğim bi filmdi en azından şu asosyal hayatıma azda olsa renk verdi. Millet gideli bir ay oldu ben rötarlı yaşıyorum bu aralar hayatı:)
Kitaplarını da çok sevdim ben hatta elimden bırakamadım acaba böyle bir aşk var mı bir bütün olabilen, biz bir elmanın iki yarısıyız:) tamam bu söz saçma ama sanırım kendimi fazla kaptırdım bu hikayeye :). tamam vampirlik falan saçma ama gerçekte böyle aşklar varmı die merak ediyorum yok dimi... biliyodum:((
neyse şaka bir yana kitaplarını sevdim akıcılığını sürükleyici olmasını sevdim.


bide dün azcık dolaştım havada güzeldi işten çıkınca kendimi sokaklara attım bihter yüzüğü aldım:) kendisini sevmem diziyi hele hiç sevmem zaten dizi izlemiyom bunalıyorum böyle arap saçına dönen dizileri gerçi izlemiyorum bana öyle geliyo olabilir ama sevmiyorum dizileri işte. neyse ne diyodum evet yüzük aldım zaten bu aralar bi takı sevdasıdır aldı gitti yüzükler küpeler kendimi kaybettim durduramıyorum içimdeki alışveriş manyağını zaten ucuzdu bide % 50 indirime girmiş alıverdim bitane nolcak canım :)
bu arada fondaki kitaba başladım vakit buldukca okuyorum Maeve Binchy Gümüş Yıldönümü bir kaç kitabını daha okumuştum ama çokda sarmadı özellikle başları çok sıkıcı geliyor bana ama okudukça herkesin birbiriyle bir bağlantısı çıkıyor neyse bi okuyum bunu anlatırım sonra:)

2 yorum:

  1. yüzükler çok güzel..güle güle kullan.. özellikle baş parmağına taktığın yüzüğü çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. yorumlarını gördükçe mutlu oldum ben:) sırıtıp duruyorum kendi kendime güvenlik kamerasından nasıl görünüyorum acaba:)başparmağımdaki iki ayrı yüzük 2 lirayamı ne almıştım:))

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...