25 Ocak 2010 Pazartesi

bembeyazzz:)







sonunda bembeyaz örtü benim şehrimede geldi diğer arkadaşlardan kıskana kıskana bakıyordum bu sabah kalktım dışarı bi baktım heryer bembeyaz olmuş lapa lapa kar yağıyor ay ben çok seviyorum karı:)
dün eve gittim hemen başladım örgü örmeye önce yarım işlerimi bitireceğim karar verdim evimin dağınıklığının kusura bakmayın aslında daha dağınık örğü örmeye bi başlayınca heryer ipler yarım yamalak işlerle doluyor:) maymun iştehlıyım işte herşeyi yapmak istiyorum birine başlayıp yarım bırakıp diğerine başlıyorum ama kararlıyım hepsi bitecek:) dün ayakkabıcıklarımı örmeye çalışırken aşkım saolsun (kuşumun adı:)) beni rahat bırakmadı bi kafama ordan dizime ordan ipime atladı ama ona rağmen bitirdim ikisininde resmini ekleyim dedim bide kurdale diktim kenarına aslında açık pembe olacaktı ama evde o renk kurdalem olmadığı için siyah diktim ben çok beğendim bu halini:) sizce nasıl olmuş:)



dün yine simsiyahtım:) tam belli olmuyor ama siyah gömlek, siyah tayt , siyah hırka içine gri badi giydim botlarımla uysun diye botlarım tam çıkmamış düz bişi işte:) altın renkli takılarımı taktım önceleri hiç sevmezdim hep gümüş takardım ama buaralar altın rengi çok sever oldum beyazla siyahla kahverengiyle çok güzel oluyor bence. kolyelerimide çektim uğur böcüğümle kar tanem:) altın renkli birde yüzüğüm vardı onuda taktım fazlada abartmaya gerek yok dimi:) fonda yine bulanık görünümlü kırmızı akvaryumum var tamam bugün değiştiricem söz:)

10 yorum:

  1. üff yaaa ben ööle kar istiyorum lapa lapa...

    ellerine sağlık bu arada güle güle giyin:)

    YanıtlaSil
  2. canımm yağar inşallah nerdesin bilmiyorum ama:) teşekkür ederim daha iyileri senin olur inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. kuzu kalp olanı sen mi yakaladın enfes bu arada bence de bulanık ekleme kuzum mucx

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ayakkabıcıkların çok tatlı olmuş,güle güle giy,ellerinize sağlık.Buarada kalpli resim gerçekten müthiş duruyo:)

    YanıtlaSil
  5. edacım ben yakalamadım okadar detaycı deilim galiba internetten buldum çok hoşuma gitti ekledim:)
    tubacım teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba güzel kardesim, ben almanyadan Ayse. Almanca Moda Sayfam icin Türk okuyuculari ariyorum cünkü bir kac gün sonra türkcede eklicem. Ama türkce okuyucularim olmadan yapmam. Ondan simdi sen bana lasimsin. Eger sayfami takip ve followerde ekleye bilirsen cok cok sevinirim. Seni kocaman öpüyorum.

    Ayse

    YanıtlaSil
  7. ayşecim ekledim tatlım her nekadar almancam sıfır olsada şimdilik resimlerle idare edebilirim türkçe eklerinide bekliyorum canim öpüyorum seni:)

    YanıtlaSil
  8. saol cnm :) daha fazla ariyorum..100 kisiyi bulsun ozaman türkce baslicam..insh yakinda olur :) saol texrar :)

    YanıtlaSil
  9. Aaaa pemebeli ayakabilarini bitirmi$sin, süpersin!:)cok süslü olmu$ canim güle güle giy.;)

    YanıtlaSil
  10. BirSencim saol canım sonunda bitti:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...