22 Ocak 2010 Cuma

BENDEN :))

SONUNDA ÖRDÜM:)



Sonunda büyük azimle ve çabayla daha öncede bahsettiğim ev ayakkabıcıklarından birini yapmış bulunmaktayım:) diğerini yapamadım dün büyük bir azimle önce bir tane bere sonrada bu ayakkabıcıkların birini yaptım:) baktım saat geş oluyo bırak dedim kısmet artık diğerini ne zaman yaparım daha önce pandufta görmüştüm bunları bayılmıştım hatta bu sayede kendisiyle sohbet etme fırsatımda olmuştu:)ben kirpi iple ördüm aslında iyiki o iple örmüşüm hiç hata göstermiyo benimki biraz pandut ayakkabıcığı ugg bot karışımı acaip bişi oldu ama ben sevdim:) sıcacık tutuyo tamamlayınca artık ikisini birden çekip eklerim :)

YAPIŞTIRDIM YAPIŞTIRDIM DOYMADIM:)

bunları da dün yaptım daha doğrusu tamamladım:) aynaların aslında çerçeveleri vardı plastik ben onları güzelce söktüm sadece aynaları kaldı satıcı adam bile şaşırdı -abla napıon bukadar aynayı diye bilmiyoki benim onları söktüğümü:) kenarlarınada iki tane sticker yapıştırdım hoş oldu sankim:) daha önce bir kaç blogger arkadaşta görmüştüm kıskandım bende yaptım:)


YİNE ÖRÜYORUM:)
buda maymun iştahlılığımın göstergesi başlayıp başlayıp yarım bırakıyorum ama bitircem bitirncede gördüğüm arkadaşın adresiyle beraber yayınlıycam:)


GİYİNDİMM KUŞANDIM ÇIKTIM:)
budaa son resimm bennn:) kahverengi, gri, siyah kış renklerine bürünmüş haldeyim fonda akvaryumum tabi resim ofiste:) akvaryumumun suyu pis deil yemini fazla atmışım kızardı suyu:) sizce nasıl olmuş :)kıyafetim tabi:)

9 yorum:

  1. Canim bugün ne cok güzellikler eklemi$sin böyle.. en cokta son resimi begendim :)
    Yanliz ayakabiciginda süper olmu$! Bence digerinide hemen bitir.:))
    Iyi haftasonlar..

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan çok şık olmuş ooh sıcacık tutar şimdi

    YanıtlaSil
  3. BirSencim saol canım benim dün çalıştım bugüne ekledim hepsini:)) inşallah bir iki güne örerim onuda kısmet artık:)
    sibelcim teşekkür ederim evet sıcacık oluyo bide diğreini örersem daha güzel olacak:)

    YanıtlaSil
  4. Ah o aynalar bende de kare olanları var canım bu arada kış aylarında şort giyemiyorum ben ya ama süper şık ve spor olmuşsun

    YanıtlaSil
  5. canım teşekkür ederim bende yazın çok giyemiyorum bacaklarım kürdan gibi olduğu için böyle uzun çizmeyle kamufle ediyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Canım Öncelikler aynalar ve stikerlar harika görünüyor. Ev ayakkabın süper ama bize yapılşını da anlatmalısın ki bizde yapalım :)
    En güzelide 3. resim harika görünüyorsun :)

    YanıtlaSil
  7. canım çok teşekkür ederim:)) ev ayakkabıcıklarını inan nasıl yaptım bende bilmiyorum okadar acaip ördümki sonuç nasıl böyle oldu bende çözemedim ayrıntılı anlatımı panduf'un blogunda var canım istersen bi bak ona öpüyorum canım:)

    YanıtlaSil
  8. şort süper durmuşş cnmmm

    YanıtlaSil
  9. :) teşekkür ederim canım benim

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...