27 Mart 2014 Perşembe

beautyjoint alışverişim

sonunda diyorum tam bir ay yollarını gözledim:) takıntılıyım arkadaş ne yapayım bir ruja bir de ayakkabıya batarsam bunlar yüzünden batacağım zaten:))  wet n wild rujları daha önce bloglardan görüp beğenmiştim kalıcılığı matlığı . yurtdışından ayakkabı almışlığım var ama makyaj malzemesi hiç almamıştım bu ilk oldu güzelde oldu hani:)
üç rengini sipariş verdim tam bir ay sonra elime ulaştı bloglarda bir iki haftada alanlar olmuş ben ümidi kesmiştim artık:)
 çok güzel paketlenmiş gerçekten o pıtırcıkları patlatmayı da çok severim :)
 aldığım renkler 902C bare it all-901B think pink-903C just peachy

 en çok bunu sevdim:)

ben yapı olarak da kalıcılık olarak da sevdim zaten bütün rujları yediğim için sıkıntı olmuyor benim için:) fiyat olarak da çok uygun kargo parasıyla beraber çok uygun bir fiyata geldi bana :) güzel günlerde kullanayım artık:)

4 yorum:

  1. bu site çinden mi yoksa abd den mi gönderiyor, ne kadara geldi ortalama fiyatlar öğrenebilir miyim? buarada bende beklerim bloguma =)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar geldi ortalama fiyatları? bende dusunuyorum almayıç buarada bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. abd galiba yanlış hatırlamıyorsam:) benim ki biraz bilmeden alışveriş oldu açıkcası :) rujlar 2-2,5 $ kargoda 5-6$ civarıydı. bir daha alır mıyım alırım:) rujları çok sevdim tek eksisi geç gelmesi o da bana denk geldi:)

      Sil
  3. o patpatları sevmeyen var mı ki :)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...