6 Mart 2012 Salı

almalara doyamadım:)

hiç biri ihtiyaç değil tek suçlu indirimler:) hele birde o indirimler incik boncukta oldu mu tamam kimse tutamaz beni:) tamam artık bir şey almayacağım diye kaç defa söz verdim kendime ama nerde, o takıcılara girince ben benlikten çıkıyorum bir çekmece doldu taştı yarısı kutulara transfer oldu alıp alıp unuttuğum takılarla doldu ama hala inatla almaya devam ediyorum :) ya kendimi eve kapatacağım yada elime kimse para vermeyecek :)
gerçi elimde para olmazsa daha kötü o zaman her şeyi beğeniyorum içime oturuyor:) ama bunlar çok ucuz diye kendimi avutuyorum, o ucuz şeyler birleşince baya da para dökmüş oluyorum parça parça olunca insanın gözüne görünmüyor işte:)
AY-YILDIZ'lı şeylere karşı ayrı bir zaafım var kolye, yüzük, ATATÜRK imzalı herşeyi çok seviyorum:)

kelebeklere de takıntım var hatta dövmem bile var kelebekli bu küpeleri çok sevdim hatta altın rengini bile aldım aç gözlüyüm biliyorum:) hepiniz benim bebeklerimsiniz:)

burada kozmetik mağazalarında çalışan kızlara sinir oluyorum hepsine değil bir kısmına bi havalar bi havalar evet oje arıyorum çok mu garip yani bilgisayara sorgulatmak zorlarına gidiyor . siz kaybedersiniz bende başka yerden alırım hahay benim gibi bir oje manyağını:)
geçen günde flormar ultra lasting 22 numaralı ojeden arıyorum kimbilir hangi blogta gördüm kocaman sepetlere yığmışlar ojeleri yok anam yok talan ettim sepeti bende hiç hitiyacım olmadığı halde matlaştırıcı ojem olduğu halde hadi bunları da deneyeyim deyip 3 oje alıp cıktım sonra kendime kızdım yavv ne gerek vardı diye:)
golden rose mat ojelerden daha öncede almıştım ama siyah ve bordo bu aralar takıntım haline gelen renkler bordosunu çok sevmedim açıkcası matlığı iyi ama sedefli gibi geldi bana siyahı daha güzel

oriflame siparişlerim kokuları fena değil işte ruj ise kötünün iyisi diyeyim pembe ruj arayıp duruyorum kaç tane aldım bilmiyorum geçen gün çekmeceleri kurcalarken tam istediğim renk aslında bende varmış:)) boşyere alıp duruyormuşum. bu da çok hafif renkli hatta renksiz bir ruj:)


son olarak günüme güzellik katanlar :)

artık blogumda daha çok şeyler paylaşmak istiyorum 2. yılımı atlamışım :) 523 izleyicim olmuş ne güzel olmuş:) hepinize teşekkür ederim:)

22 yorum:

  1. almalara doyamamak konusunda yalnız değilsin cemrecim...ah bizim bu halimiz ne olacak bilmiyorum. ama bu kadar çeşit şey olursa aklımız kalır tabi...kelebeklerine ve yüzüklerine bayıldım. oriflame seti sırf ambalaj deseni için alacaktım ki durdurdum kendimi. kazandığımı harcamak bazen kenara koyamamak moralimi bozuyor buaralar...

    güle güle kullan cicilerini...

    YanıtlaSil
  2. aynen canım ya bendeki incik boncukla bir dükkan acılır ama hala alıyorum:(( inanır mısın o seti sırf desenleri için aldım:)
    katılıyorum sana hiç birikimim yok:)

    YanıtlaSil
  3. hepsini güle güle kullan hayatım hiç boşa gitmemiş bu alışveriş,gayet hoş şeyler kapmışın o indirimlerin gözü çıkmasın ocağımıza incir ağacı diktiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahay güldürdün valla beni gözü çıkmasın dimi dikti canım az kaldı :)

      Sil
  4. Almalara kim doyabiliyor ki Allah affetsin :) hepsi çok güzel en güzel günlerinde kullan canım uğur getirsinler öptüm =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım öperim bende:)

      Sil
  5. Merhaba bloguna uyeyim
    Bn de beklerim bloguma
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygusum hosgeldin bende izlemeyeyim canım ;)

      Sil
  6. yok doyamayız kuzum biz, özellikle takı diyince, aman nolcakki diyoruz alıyoruzda alıyoruz hayır sonra hepsini kullanabiliyomuyuz yok :) ama seyretmesi bile güzel :) güle güle kullan cicileri cnm, evet katılıyorum sana daha sık yaz, öpüldün şeker :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kuzum valla doymuyorum takıya alalım alalım hepisi bizim olsun öptüm canım benim

      Sil
  7. Bende kelebek hastası taki delisiyim canım.hepsini güle güle kullan takın surun:)ben kelebekli küpeyi sevdim;)daha fazla kelebek icin bizdekileri gor derim beklerim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm canım hepsi birbirinden guzel seviyorum kelebekleri:)

      Sil
  8. yüzüklerine bayıldımmm.. son zamanlarda kızların ellerinde çok sık görüyorum sanırım yakında ben de alacağım..güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mervecim saol canım bi ara çok modaydı sıra sıra küçük yüzükler benim için farketmiyor küçük büyük hepsini seviyorum:)

      Sil
  9. Oooo yaşasın çok güzeller güle güle kullan hepsini. Bu arada bende o kızların bazılarına sinir oluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok saol daha güzelleri senin olsun .
      evet bazen saçlarını başlarını yolasım geliyor o derece:))

      Sil
  10. eeee kadın milleti hepimiz aynıyız işte,hele birde indirim varsa kimse tutmasın bizi:)
    güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anne eli hoşgeldin:) katılıyorum indirim diye diye kaybediyoruz kendimizi çok teşekkür ederim:)

      Sil
  11. mat oje sevenlerdenim=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bc, aynen bende çok seviyorum mat ojeleri:)

      Sil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...