19 Mayıs 2011 Perşembe

maksi eteğim 3:)


selamm şekerlerr nasılsınız:) buaralar bloguma bakamıyorum:( yorumlar mailime iletilmiyor nedendir bilmem.tam havalar ısındı artık yaz geliyor derken önümüzdeki günlerde yine yağmur geliyormuş üzüldüm. sıcak havaları özlemişim ama gelsin artıkkk. bir iki gündür sıcakolunca hava pek bilgisayarın başına oturmak istemedim daha çok balkonda serin serin oturdum:) şimdi vakit bulmuşken hemen gireyim bakayım neler yapıyosunuz dedim:)
maksi etek serisi edindim ama bunu kendim diktim:))) dikiş makinesini nezamandır istiyordum en son aldığım pudra maksi eteğin hiç bir özelliği olmadığını farkettim sadece belinde lastiği var okadar ay ben bunu dikerim dedim gittim kumaş aldım güya elimde dikeceğim ne mümkün yamuk yumuk oldu ertesi gün gittim dikiş makinesi aldım ama baya heyecan yaptım acıkcası ilk eteğim pembe renkliydi ama düzgün dikemedim onu:)) zaten dikiş makinesinde düz dikiş dikemiyorum yamulup gidiyor neden acaba var mı bir püf noktası??

nasıl olmuş eteğim sipariş alabilirim dermişim:))) hahayyy etek uç kısmını dikmedim düzgün dikemiyorum diye zaten kumaş atmadığı için bıraktım öyle bence hiç dikiş makinesinden anlamayan biri olarak gayette güzel oldu:) ben beğendim renk renk dikiyorum bu aralar ilerleyen zamanlarda kursa gitmeyi düşünüyorum.

dantel bluzümü çok uygun bir fiyata aldım şaka gibi hemde:)

güloşum etek bu ne dersin:)

yeşil eteğime uygun yeşil ojelerim:)


neyse şekerler bloglarınızı gezicem daha öperim hepinizi:)

12 yorum:

  1. eee canım süper olmuş buuuu. ellerine sağlık... benimde evde aldığım bir kaç kumaş var düşünüyorum yapmayı ama o üşengeçliği atamadım üstümden daha :))) Yalnız takdir ettim seni makine almışşsın.. Bence kesinlikle kurs yada kendin ilerlet. Çok hoş bir hobi bence ;)

    YanıtlaSil
  2. eteğin çok güzel olmuş ellerine sağlık, dikiş makinesi bende almak istiyorum senin gibi düz kıyafetleri kendim de yapabilirm diye düşündüğüm için :) ojeyi de beğendim:)

    YanıtlaSil
  3. Ojelerin cok guzelmis:)
    www.pelininstyle.com

    YanıtlaSil
  4. Hurrem yesili :) ıyı bır renk tercıhı olmus cemrecım , arada bir elbise etek takılmak iyi oluyor hep jean hep jean kadın oldugumuzu unutcaz bu gıdısle :)

    YanıtlaSil
  5. öncelikle iyi günlerde kullan tatlım makinanı :) Düz dikebilme işine gelince zamanla olacak birşey.İlk kez kullanıyorsan böyle olması gayet normal.Daha düz dikebilmek adına en basiti kumaş parçalarında biraz deneme yap hem böylece makinaya ne kadar şiddette basacağına alışırsın,bir de dikerken kumaşı iki elinle(yani ön ve arka kısmından) tutmaya dikkat et,umarım yardımcı olur,sevgiler tatlım..

    Bu arada eteğini de güle güle kullan şeker ;)

    YanıtlaSil
  6. Renk secimin super olmus,bayildim yesile, ayrica eline saglik canim, gayet ho$ gorunuyor.Dikimin inceliklerini de zamanla ogrenirsin.
    Ojeler de super, bluz da ^_^
    Cok Guzel olmussun.

    Optummm ^*^

    YanıtlaSil
  7. Ouf super olmuş ya :) Eteğin harika :) Zaten bende maksi etek arıyorum kendime :)

    YanıtlaSil
  8. yorumlara hemen cevap veremeyecegim için hepsini yayınlamadım buradan cevap vereyim ,ilk için çok güzel olmuş
    http://www.dikisdersi.com/2009/05/dikis-dikerken-duzgun-dikmek.html
    bu yazımı okursan sanırım yardımı olur ,daha iyilerinide yaparsın kolay gelsin

    YanıtlaSil
  9. Cok güzel etek ve sana cok yakismis! Bayilirim zaten uzun eteklere topuklu ayakkabida giyince tamam iste manken gibi boy olusur ortaya : )

    YanıtlaSil
  10. ojeye de eteğe de bittim çok ama çok güzel olmuşsun tatlım :)

    YanıtlaSil
  11. yeşilin rengi çok hoş çok yakışmış sana da :)

    YanıtlaSil
  12. wonderful nail's colour!
    Hi!my name's martina and I come from italy... I'd like you visit my blog and if you want, follow me!
    I wait you and your tips!
    kisses
    marti
    http://glamourmarmalade.blogspot.com

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...