17 Eylül 2010 Cuma

yeni cicilerr:)



yeni ayakkabıcıklarımm ben ikisini de çok severek aldım henüz giymek kısmet olmadı en kısa zamanda giycem inşallah:) üstekini ankaradan almıştım arı mayamla alttakini dün bambiye gittim bir alana bir bedava kampanyaları vardı ordan aldım güzel ama dimi:)

bugün cuma ne güzel çoğunuzun iki günlük tatili başlıyor. benim yok kıskandım:( resim bayramdan kalma hiçbir amacı yok ekledim işte:) kendi adıma konuşuyorum ben moda resimlerinden çok kendi resimleri olan daha çok kendi hayatlarını paylaşan blogları seviyorum daha samimi geliyor. aldıklarınızı giydiklerinizi paylaşın bende kıskanim:))

hepsi yüzük olacak belki küçük gülden bi tane daha alıp küpe yapabilirim henüz karar vermedim fiyonklar geçenki siyah yüzüğümün devamı biri bursa yolcusu ama henüz hangisi belli değil yağmurcummm mailini bekliyorum tatlım:)

29 yorum:

  1. bende senle aynı fikirdeyim cemrecim giriyosun sayfaya kendi bloğu güyo bi ton ünlü resmi, tamam moda konusunda fikir veriyo ama kendi hayatından kesitler sunan daha gerçekçi bloglar daha çok hoşuma gidiyor. Ayakkabıların çok hoş ama yüzük ve küpe olacak cicileri ayrı bi merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. yeşil ayakkabına bayıldımmm

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle katılıyorum canım sana kızmasın blogcanlar ama ben böle düşünüyorum:) tamamen yaratıcılık eserlerim olacak:)))) demem tabii silikon tabancası saolsun:)

    YanıtlaSil
  4. youknow teşekkür ederim canım bende çok sevdim:))

    YanıtlaSil
  5. ben de kendi hayatını, yaptıklarını, gezdiklerini, aldıklarını paylaşan blogları okumaktan daha çok keyif alıyorum... çünkü bi yerden sonra onları iyice tanıyor hissine kapılıyorum:)

    YanıtlaSil
  6. bence de ne güzel arkadaşlıklar bile çıkıyor ozaman:)

    YanıtlaSil
  7. Pudra pembesi olanı çok sevdim,alttaki modelde çok şker ama renk çok iddiali ben biraz daha böle geri plandan dikkat çekmeden giyiniom ama giyenlere de bayılıom :)

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim canım beğenmene sevindim:) aslında çok dikkat çekici bi renk değil ama fotoğraftan heralde

    YanıtlaSil
  9. Fundacım balım valla ben de senin gibi kendi hayat ve yaşatısı üzerine konseptteki blogları çok seviyorum :) Bu yüzden benim blogum da bu konseptte sadece benden olan şeyler var :) Canım ben siyah üzerine beyaz puanlı olanı çokkkkkkk sevdim !!!! Süpermiş. Bu arada tatlım ayakkabıların mükemmelmiş. Pembe çok şirin ve şık, bambi olan ise çok tarz. İyi günlerde giy balım :*

    YanıtlaSil
  10. hepsi çok tatlı canım güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  11. teşekkür ederim tatlım ayakkaaılarımı beğenmene de ayrı sevindim senin gibi ayakkabı zevki mükemmel olan birinden övgü almak mutlu etti beni:) tamamdır tatlım bugün yüzük altı alacağım yapar yarın gönderirim adresini mail at yeter diğerlerinden de beğendiğin olursa seve seve yaparım istemen yeter şeker öptüm canımcım

    YanıtlaSil
  12. benden bişeyler, canım benim çok sağol:)

    YanıtlaSil
  13. yeşil makosenler süperrrrrrr.......

    YanıtlaSil
  14. yeşil'e bayıldım..artık ayağındayken de resimlersin :)

    YanıtlaSil
  15. yeşil'e bayıldım..artık ayağındayken de resimlersin :)

    YanıtlaSil
  16. Ben ayakkabıların ikisine de bayıldım!Hele ki yeşiller!Güle güle giy:)
    Fiyonklardan çok güzel küpeler olurdu ama:))
    Blog mevzusuna gelince; her iki türlü izlediğim bloglar da var.Ama ben zaten blogumla hangi tip blogları benimsediğimi gösteriyorum:)
    Benim hayatıma yakın hayatları takip etmek daha çok eğlendiriyor beni. Tıpkı alışverişteyken alabileceğim şeylerin olduğu mağazaları sevmek gibi:D

    YanıtlaSil
  17. yeni ayakkabıların çok ciciler gerçekten, güle güle kullan

    YanıtlaSil
  18. mavi ayakkabilar cok güzel !! =)

    YanıtlaSil
  19. iki dirhem bi çekirdek teşekkür ederim canım benim:)
    cidocum saol canım giyemedim bi giyeyim hemen ekliycem:)
    SvGLove, çok teşekkür ederim tatlım fiyonklar küpeye biraz büyük kaçabilir ama sallantılı denenebilir du ben bi deneyim onu:) bloglar konusunda katılıyorum tatlım sana:)
    zennube canım teşekkür ederim:)
    sena saol canımcım:)

    YanıtlaSil
  20. Şu petrol mavisi gibi duran alttakine bayıldım, Tülin Şahin bir çekim esnasında buna çook benzeyen bir ayakkabı giymişti, doğrusu zevkli seçim :)

    YanıtlaSil
  21. kesinlikle doğru,diğer bloglarda olmalı belki ama samimmi bloglar daha okunası oluyor.birsüre sonra tanıyormuşsun hissine bile kapılıyorsun:)bu arada yeşil oxfordları çok sevdim:)güle güle kullan hepsini tatlım..

    YanıtlaSil
  22. modafobik, çok teşekkür ederim aslında normalde olsa siyah alırdım ama sadece bu kalmıştı bide tam numaram kaptım bende:)
    duygucum teşekkürler canımcım:)

    YanıtlaSil
  23. Oxfordların rengi ahrikaymış,
    güle güle kullan ..
    Yüzükler ne güzelde aklına gelmış..

    YanıtlaSil
  24. bu renkli ayakkabılara bayıldım :))

    YanıtlaSil
  25. oh be aynen bide kombin diye yazıp sağdan soldan toplayanlar var canım papilere bayıldım güzel günlerde giy canım

    YanıtlaSil
  26. sezgicim teşekkür ederim :) çok yaratıcıyım:)))
    burcucum çok saol canım:)

    YanıtlaSil
  27. edoşum gelmiş hoşgelmiş:) teşekkür ederim canımcım:)

    YanıtlaSil
  28. Yesil ayakkabilar bir harika!

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...