2 Eylül 2010 Perşembe

selammm:)


ben geldim yine aslında hiç bişe yaptığım yok kaç gündür sadece blog blog geziyorum:) bişeyler yapamıyorum incik boncuk örgü dikiş nakış bilirsiniz o konularda feci hamaratımdır:))) otur otur şiştim valla:) napıyorum geziyorumm arı mayamla iftaar öncesi vakit geçsin diye iftardan sonra yediklerimiz erisin diye mazeretlerimiz hazır yani:) gezmişken eli boş dönmek olmas dimi ne kadar işe yaramıycak ıvır zıvır varsa toplayıp geliyoruz özellikle abur cubur sanki yicez hepsini ama açken insanın gözü de aç oluyor napim:))

iftardan sonra her gün hiç bıkmadan usanmadan tavla oynuyoruz ben hep yeniliyorum yaaa:((
yüzüğüm nasıll ben bayıldım alice harikalar diyarında yüzüğüm fulya ayşe mutfakta yüzüğü diye dalga geçiyo:) sevgili mutlu alışveriş blogunun cici sahibesinden aldım tekrar teşekkür ediyorum burdan:) blogdan satış yapan sevgili arkadaşlar lütfen ptt ile çalışın daha uygun olur valla:)
bu daaa benim penye maksi elbisem henüz giymek kısmet olmadı resim azcık karanlık çıkmış ama kendileri lacivert. çok heveslenerek aldım ama fulişkom gecelik gibi deyince( o da herşeyime bi kulp buluyo canım:)) hevesim kaçtı siz ce nasıl doğru söleyinn nolur:)

12 yorum:

  1. elbise fotolarda net gözükmüyo ama bence giyilir canım ya püfür püfür,rahat rahat:) yahşi cazibe cuma akşamları 20.00de:) türk dizileri genelde sevipte kavuşamayan aşıkları ya da aile dramlarını anlatıp bol göz yaşıyla reyting yaptığı için bu dizi bana da çok farklı geldi:) oyuncuları da çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. su dizideki adanalı kız sanırım. hani söyle histerik histerik böyle sehvetli fln konusması var ya. benı öldürüyo gülmekten yaa...

    YanıtlaSil
  3. ben bi ara izledim bu diziyi ama bakalim pek begenemedim.. bazen sonradan daha komik oluyo bu tür diziler...

    YanıtlaSil
  4. yüzüğün çok cici,elbisende gayet hoş duruyor bana geceliği anımsatmadı tatlım,için rahat olsun:)güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
  5. Yüzük çok yakışmış canım, ben teşekkür ederim asıl :)
    Ah ah keşke PTT kargo olsa oturduğum yerde ama sadece normal işlemleri gerçekleştiriyorlar, kargo için minibüsle 40 dk uzaklıkta bi yere gitmem gerekiyor :(
    Umarım yakında buraya da kargo hizmeti gelir de daha ekonomik bir şekilde gönderi yapılır.
    Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. hayat güzel, saol canım giyerim ben ozman:) dizi için de saol
    güneşcim sarışından mı bahsediyosun bayılıyorum ben ona:)
    senacım, ilk bölümlerini ben de izlemedim sonradan sardı komik eğlenceli bi dizi
    duygucum teşekkür ederim canımcım mutlu oldum bak:)
    mutlu alışveriş, bayıldım yüzüğüme herkes doruyo çok güzel nerden aldın die:) anladım tatlım özür ozaman inşallah gelir diyelim ozaman:)

    YanıtlaSil
  7. diziyi bende takip edenlerdenim çok komik bir dizi ve ayrıca yüzüğün çok güzel.yeni bir takipçinden sevgiler
    www.gulcinyaman.info

    YanıtlaSil
  8. cemrecim yahşi cazibenin günü değişmiş,reklemlarda gördüm, cumartesi 20.00'a almışlar, aklıma sen geldin:) yanlış bilgi vermemiş olayım dedim:) ne kadan sorumluluk sahibiyiiimm :P

    YanıtlaSil
  9. gülçincim teşekkür ederim hoşgeldin:)

    hayat güzel,ayy canım benim beni de düşünürmüş öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  10. yahsı cazıbeyı ben de ızledım fena degıl hanı ızlencek turden bır dızı ...

    YanıtlaSil
  11. Dizi sarmadı beni ama sen hoş geldin tatlım 1. foto süper

    YanıtlaSil
  12. belgium haklısın canım bence de izlenebvilir yani:)

    edacımm saol canım benim:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...