22 Eylül 2010 Çarşamba

bulutlu biraz


siyah beyaz olsun, gri olmasın. net olsun, kesin olsun aralarda kalmasın hiçbir şey aralarda kalan şeyleri, belirsizlikleri, kararsızlıkları sevmiyorum ben ya rengarenk olmalı yada siyah beyaz.gül bahçesindeki güller gibi olsun rengarenk. offf çok alakasız oldu düşündüğüm şeyler bunlar değildi ki benim bi anda dökülüverdi dilimden anlamadım bende:) havadan biliyorum sabah bi kalktım heryer ıslak ben sevmem ki yağmurlu bulanık karanlık havaları içimi karartır. evden izlemeyi severim ama, sıcak çikolatam elimde pencereme vuran yağmuru izlemeyi severim. dışarı çıkıp koştur koştur dolmuşa yetişmeye çalışmayı o arada yerinden oynamış kaldırım taşına basıp üzerime çamurlu suyun sıçramasını değil yada şemsiyemi şirkette unutmayı da sevmem:) zaten şemsiye kullanmayı da pek sevmem hep bi yerlerde unuturum:) hahay ne yazmışım ben silmiycem dursun içimden geldi:) saçma yada değil banane benim işte o:) bolerom nasılll ben çok sevdim kendileri arı mayama ait olup alıp da giymediği ver ben giyerim deyip elinden aldığım çok da sevdiğim bolerom dolaptan çıkma fırsatı buldu yağmur yüzünden etek üstüne de olur diye düşündüm olur dimi:) fotografları daha doğal çekmek isterdim ama beni çeken biri yok o yüzden kusura bakmayın:)
takılarım:)
ayy bunu ben yaptım:) önceden bunlar çok modaydı bilmem hatırlar mısınız küpeleri felan vardı boncukcu adını da söyledi ama ben unuttum:) siyah ve altın rengi zincirle yaptım klipsim olmadığı için kurdaleyle bağladım daha sevimli oldu.hemen sarı babetlerim sarı fiyonklu yüzüğümle tamamladım tatamm oldu işte:) dün böyle giyinmiştim onuda fotoladım ama5 fotodan fazlasını yazıya eklemeyi öğrenemedim halen:)
hadi ben kaçtım şekerler öptümm sizi:)

2 yorum:

  1. kombinin çok rahat ve şık olmuş canım.buarada bileklik nostaljik ve çok cici görünüyor...

    YanıtlaSil
  2. duygucum çok teşekkür ederim canım:) ilk yorum geldi yehu:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...