29 Eylül 2010 Çarşamba

bulamıyorummmm:(((

canlar yardım istiyorum hani şu herşeyin üzerine takılan zımbalar var ya onlardan arıyorum ama bir türlü bulamıyorum samsunda satıldığını yer var mı bilen var mı yoksa bana alıp gönderebilecek biri var mı??


resmi bunları ararken bulduğum bi blogger arkadaştan aldım ama tekrar bulamadım resmi çalımış konumuna düşmek istemem neme lazım:)http://lifebymughetto.blogspot.com/ resim buraya aittir efenim:)

en sevdiğim bilekliğim nasıl ama:)
ojelerim de ayakkabılarımla pek bi uydu :)

yeşil mi turkuaz mı rengini bilemediğim ayakkabılarımı giydim taytla güzel olur diye düşünmüştüm ama yukardan bakınca bacaklarımın tavuk butu gibi göründüğüne karar verdim:) ben ki önceden bırak taytı böyle giymeyi kısa etek şort kapri v.b hiçbirşeyi giymezdim bu yaz aştım kendimi kilo almanın verdiği güvenle( keşke almasaydım) bacaklarım biraz kalınlaştı diye giydim (ama bileklerim hala incecik ) birdaha giyermiyim bilmem ama :)

ama şunun tatlılığına bakarmısınız yaa yerim ben bunu bakabileceğimi bilsem alırdım evime ama köpüşe yazık olur:( ama çok şirin dimi:)

8 yorum:

  1. canım o zımbaları bulmak ankarada bile sıkıntı:/ sadece bazı takı malzemeleri ve yün satan tuhafiyecilerde oluyor, ama aklımın bi köşesine yazdım eğer denk gelirsem ben alır gönderirim sanaa:)

    YanıtlaSil
  2. yok ya gayetde hoş duruyo cnm tayt en rahatı,giymeye devam ama artık kış geldi ya yazın daha rahat olio, bu arafa atatürk imzalı bilekliğine bittim diyebilirim, kendinmi yaptın?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba memnun oldum seni tanıdığıma, ben de Atatürk bilekliğine bayıldım, harika en kısa zamanda alıp takmam lazım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. petitbeurre, yok canım ya ankaraya geldiğimde hiç aklıma gelmedi çanta yapıcam deriyi buldum zımba yok sorduğum zaman bana tel zımbayı gösteriyorlar:))
    cecilia, tatlım teşekkür ederim:) kendim yapmadım canım öyle satın aldım:)
    Sibel'in hobi dünyası, bende çok memnun oldum hoşgeldiniz bloguma:)

    YanıtlaSil
  5. ya o son resimde ki pamuk'a bayıldım:)tam ısırmalık hehehe

    YanıtlaSil
  6. pembe fiyonk çok şirin dimi büyümese hep öle kalsa:)

    YanıtlaSil
  7. canım istediğin tarzda mı bilmiyorum ama o zımbalarım bir çeşidinden blogger bir arkadaşımız satış blogunda 40 tanesini 5 liraya satıyor linkini vereyim bir bak istersen sevgiler:)

    http://cns-design.blogspot.com/2010/08/zmba-boncuk.html

    YanıtlaSil
  8. tatlım baktım ama onlar yapıştırma galiba bide sarı sanırım melati olsaydı alırdım:(

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...