6 Mayıs 2010 Perşembe

ben geldimmm:)

bugün sonunda süslediğim babetlerimi giyebildim havalar güzelleşti ama bana hala babet havası gelmedi gibi geliyodu ama bugün giydim sonunda:)

ilk defa şort altına babet giyiyorum sabah giydim giydim çıkardım acaba bacaklarım çok mu ince giymesemmi daha önceki postlarımdaki baklavalı çorabı denedim ilk beğenmedim sonra pentinin kareli çorabını giydim sanki çok iddialı oldu aslında ince bacağa kalın desenli çorap giymek lazımmış ama yakıştıramadım kendime yada gözümün biraz alışması lazım:)

geçen gün işten erken çıktım gezdim sonra çantacıya uğradım niye uğradıysam ama bu çantayı çok beğendim aslında gri çantaya ihtiyacım vardı ama sadece siyah kırmızı moru vardı bende moru aldım ama aklım siyahta kaldı bunu arı mayama vereceğim bugün gidip kendime siyahını alacağım :)
sezonu açtık hayırlısıyla buaralar baya yoğun çalışıyoruz ilk güz gece bire kadar fabrikadaydım:) boş boş oturmaktan hamlamışım iş başlayınca afalladım biraz ama iyikide iş var yoksa napardık bilmiyorum:) nete fazla giremiyorum arada sırada gelip bloglara bakıyorum okadar:) bugün oturma günü :) naptım hemen nete verdim kendimi bakıyorum kim ne yapmış ben yokken :)

11 yorum:

  1. cnm çok beğendim kombinini çok yakışmış şort, ince bacaklarım var diye üzülme ya benim bacakda beyonce knowles bacağı gibi bende ince bancaklılara imreniyorum :)

    YanıtlaSil
  2. canım benimm çok saol mutlu oldum bak şimdi:)

    YanıtlaSil
  3. $ortu yaz ki$ cok severim. sanada cok yakismis. bugune kadar giymediysen, hata etmissin. sen girmiycende kim giycek. :) benimde nerdeyse senin gibi belki biraz acicik daha ince, murdum,mavi, bordo, beyaz veya siyah kendinden desenli coraplarla falan giyiyorum. bu aralar (son 2 yildir) gossip girl deki trendlerden fazla etkileniyor olabilirim ama altina topuklu giymemeye calisiorum. iste o zman hakkaten iddiali olabilir diye dusunuorum.

    YanıtlaSil
  4. kalinkacımm çok saol canımm güvenemiyorum kendime uzun çizmelerle felan kullanıyorum ama böyle ilk defa giydim topuklu ayakkabıyla zaten giyemem de yürüyemem çünkü:)

    YanıtlaSil
  5. Benimde şort almam lazım öhüü..şu kıştan kalma günler geçsede silkinip kendime gelsem yaa:(

    YanıtlaSil
  6. alırsın bebişim kış hakkaten bi bitemediki samsunun havasına güven olmuyo bide sabah donuyosun öğleden sonra yanıyosun

    YanıtlaSil
  7. mor her zaman iyi bir secimdir :)
    güle güle kullan :)

    www.bayanmor.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. bayan mor adından anladığım kadarıyla mor aşığı biri var:) hemen bloguna atlıyorum:)

    YanıtlaSil
  9. şort çok yaraşmış kuzu:)
    çantada pek hoş:)

    YanıtlaSil
  10. çok güzelsin canım inceciksin maşallah deiyim ben senden 3 tane ederim şimdiki halimle çoraplarını niye ince siyah düşünmedin veya denemedim olmazmıki bence olurdu ama bilmem tabi modacı değilim de

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...