10 Şubat 2012 Cuma

Fotografsiz...

Ayyyy inanmiyorummm yaaaa yazdım yazdım okadar sonra yanlış bir tusa bastım hepsi gitti mutsuz oldum amaaaaa. Bu ipadden fotograf yukleyemiyor muyum bloga:( tamam teknoloji özürlüyüm çözemedim daha varmı bir yolu söyleyin nolur. Artık İpadim var:) koptum buralar farkındayım hergün bakıyorum bloglariniza ama yorum yapamadım, yorumlarınıza cevap veremedim okullar tatil olunca önce anniskom sonra kuzenlerim kızkardeşim geldiler güzel bir tatil geçirdik hep beraber sonra ben yine yalnız kaldım. Bu aralar genelde eveyim pek bir şey yaptıgım yok biraz önce hafif hafif kar yağıyordu karsı apartmandaki teyzede benim gibi camdan bakıyor du ayyyy dedim ben de o teyze gibi kalakaldim dedim sonra teyze dişlerini çıkardı aldı eine koptum yok yok dedim olmayacak böyle ben dışarı çıkayım hava alayım gencim Ayol ben daha:)
Bu arada kuzenim evlenme teklifini yaptı hepinize güzel fikirleriniz için cok teşekkür ediyorum onuda anlatacağım en kısa zamanda. Öfff fotograf olmadan da yazmamıyorum ben yaaa:( neyse buralardayim yasıyorum sizi izliyorum şimdi biraz daha televizyon izleyip dışarı çıkayım ben zaten kızkardeşim bileceğe gitti cok kıskanıyorum çokkkk keske bende orada olsaydım cok istedim suan orda olmayı hep beraber eğlenmeyi. Eğlenmeyi özledim bennnnnn

8 yorum:

  1. Bu geçmişte hepimizin başına gelen bir durum hatta defalarca,ben artık yazılarımı word belge açıp oraya yazıyorum.Sonra buraya kopyalıyorum.Küçük bir öneri.

    YanıtlaSil
  2. Canım aslında mantıklı gercekten normal pnde okadar sorun olmuyor ama İpad benim için cok yeni daha cogu şeyi çözemedim alır almaz ilk baktığım bloga giriyor mu oldu:) çoğalmadım ki daha:))

    YanıtlaSil
  3. pcden yazsan da bazen foto yukleme sorunu oluyo cnm
    ipad de yeı oldugun ıcın olabılır

    YanıtlaSil
  4. I'm so happy now that the photos took such an important place in people lives.Wish the best memoires to save through them near the loved ones!

    YanıtlaSil
  5. cemre sana nasıl ulaşacağız mail adresin yok bir şey soracaktım özel bir soru

    YanıtlaSil
  6. Kova kadınlığım olmuyo canım ya pcden devam edicim artık:)
    Tamlara fndgl06@gmail.com adresinden ulaşabilirsin canım

    YanıtlaSil
  7. Kova kadınlığım olmuyo canım ya pcden devam edicim artık:)
    Tamlara fndgl06@gmail.com adresinden ulaşabilirsin canım

    YanıtlaSil
  8. Kova kadınlığım olmuyo canım ya pcden devam edicim artık:)
    Tamlara fndgl06@gmail.com adresinden ulaşabilirsin canım

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...