5 Ocak 2012 Perşembe

neler yapıyorum

efenim günaydınlarr gerçi öğlene geliyor ama olsun:)
öncelikle herkesin yeni yılını gecikmelide olsa kutluyorum 2012 nin mutluluk , sağlık, huzur ve bol para getirmesini dilerim:) umarım yeni gelen yılla hepimizin dilekleri kabul olur:)
bu öyle ortaya karışık bir post olacak şimdiden uyarıyorum ara verince böyle oluyor ne yapayım:) aslında işlerimiz durgun bu aralar yatış dönemine geçtik ama yinede yazı yazacak vakit bulamıyorum sadece sizleri izleyerek vakit geçiriyorum:)
sabahtan gelir gelmez (genelde geç kalıyorum ama:) hemen kumanda panelimi açıyorum bakıyorum kim neler yapmış diye:) daha sonra hızlıca bütün alışveriş sitelerini geziyorum:) aslında alışveriş yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum en son trendyoldan bir elbise , bir pantolon birde ayakkabı aldım pantolon olmadı geri gönderdim ayakkabıyı halaaa bekliyorum:( elbisemi bir ara gösteririm artık:)
maymun iştahlıyım demiştim dimi dün gittim bir sürü kumaş aldım sanki dikecekmişim gibi eve gidince bütün hevesim kaçıyor ne yapayım oturup kalıyorum sonra bi bakmışım saat oniki olmuş ama sonunda çanta dikebildim dün, artık bitsin bu dedim o gazla yaptım yakında paylaşırım onuda:)
hele incik boncuğun haddi hesabı yok . artık almayacağım elimdekileri yapıp bitireyim ondan sonra alayım diyorum ev iyice karman çorman oldu:)

tanıştırayım bu paşa:) 7 yavrumuzdan biri eğitime vermiştik pek eğitim sayılmaz aslında sadece otur deyince oturuyor :) ama o masum bakışı yok mu insanı bitiriyor resmen bir kaç gün benim odamda kaldı tuvalet eğitimini veremediğim için aşağıya indi:) bitin odayı gazetelerle kapladım ama paşamız tek açıklık yere pislemeyi tercih etti:)
ama diğer yavrular dışladı paşayı ee tabi bu hanım evladı diğerleri biraz yabani kaldı yanında:)
ayrımcılık yapmak istemiyorum ama ben en çok beyaz yavruyu seviyorum onumu alsam yanıma ne yapsam:) bir ara hepsinin fotoğrafını paylaşırım.
geçen hafta izinliydim hemen Ankara'ya kaçtım:) 2 günlük iznim hadi bugünde kal yarın gelirsin diyerekten 5 güne ulaştı yılbaşına ailemle birlikte girdim:)
eskiden yılbaşını heyecanla beklerdik tv programları hep eğlenceli olurdu sanırım bayramlar gibi yılbaşıda eski neşesini kaybetti. kanallarda hiçbirşey yoktu bende bütün günü tıkınarak geçirdim:) ama ailemle birlikte olmak yeter bana:)
Aslında biz Ankara'nın bir ilçesinde oturuyoruz benim iznim uzyınca kardeşimle Ankara'ya gidelim dedik gezeriz biraz diye.
gelirken ankamall'ı görmüştüm ışıl ışıl süperdi ilk oraya gittik Ankara'da yaşayan bayanlar gerçekten çok şanslısınız sadece ankamall için söylemiyorum ama ben sadece oradan saatlerce çıkamadım herşeyi almak istedim iyi ki Ankara'da yaşamıyorum:))) vee hiç bir şey almadan döndüm sonra içime oturdu niye almadım keşke şunu alsaydım diye hala içimde uhde kaldı o topuklu ayakkabı ve siyah pileli etek ahhhhh ahhhhhh:)
ee ben post hazırlarım da oje ve yüzük olmaz mı dimi ama :)
golden rose magnetik oje benim çok hoşuma gitti çok değişik duruyor aslında rengi vizon gibiydi ama mıknatısı yaklaştırınca morardı:)) rengi biraz değişik çıkmış:)

vee ikili yüzüklerim bunlarda Ankara ganimetlerim hepsi benim olsun hepsiiii:)





artık telefon hafızam yüzük ve oje resimlerinden doldu o bile yeter artık diyor ama ben hala çarşıya her çıkışımda yüzüklere ,ojelere bakmadan geçemiyorum yeter ama dimi:)
biliyorum çok uzattım , bliyorum çoğunuz sadece fotolara bakıp geçecek ama olsun, bundan sonra böleee bol bol yazacağım işte banane:)

14 yorum:

  1. ben sonuna kadar okudum tatlım, seni okumak çok keyifli! :) yüzük ve ojelerine bayılıyorum, cnmm sende çeşit çokmuş bu double ringlerin ben bi çeşidini bulabildim ancak baykuşlu olanlara bayıldım, ilk sıradaki de süper kalp kilit olayı :) hep yaz sen hep ben okurum böcüüğümm :)

    YanıtlaSil
  2. ay hangi birine yorum yapayım şimdi o ufaklığamı ojeyemi yüzüğemi..çok gseller
    ii yıllar

    YanıtlaSil
  3. şu ikili yüzüklerin süper güle güle tak kuzum :)

    Ankaraya da gelmiş bak :) ankamall süper evet zararlı paraları bitiriyor vallahi

    magnetic ojeden bende de var :)

    YanıtlaSil
  4. Canim Ben de Senin yeni yilini kutluyorum :))

    Pasa cok sekermisssss !!
    Annemin de bir pasasi var biliyormusun ??


    Öptüm cok

    Xx

    YanıtlaSil
  5. paşa ne kadar şeker,ne kadar sevimli.İnsanın böyle alıp mıncır mıncır sevesi geliyor :)

    YanıtlaSil
  6. cecilia kuzum çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni:) canım bunları ankaradan almıştım buradan aldıklarımı da paylaşacağım aç gözlülük olayını abarttımda abarttım:)
    pembe mor alg çok teşekkür ederim canım:)
    ssdesignbutik saol canım benim iyiki burada öyle alışveriş merkezleri yok:) güle güle sürünelim tatlım:)
    civciv teşekkür ederim canımcım paşa adaşı olduk desene:) öptüm bende:)
    fundanın günlüğü adaşım benim:) aynen bazen zor tutuyorum kendimi skmamak için:)

    YanıtlaSil
  7. canım yaa çok özlettin kendini valla şu anahtarlı yüzüğe de ayrı bi bayıldım güle güle tak takıştır bu ıvıra zıvıra verdiğimiz parayla on tane ev almıştık valla:)

    YanıtlaSil
  8. Ben yazının tamamını okudum :)(:

    Hani uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla buluşursun sonra soluksuz muhabbete girersin, daldan dala anlatırsın, unuttuğun bir şey kaldıysa onuda araya sıkıştırırsın, konuşursun konuşursun ya işte öyle bir durum canlandı gözümde. :)

    Yazdıklarını okurken sıkılmadım. :) Keyif aldım, paşa yı çok sevdim ama benden uzak olsun, (köpekleri uzaktan severim) :) yüzükler harika görünüyor ama insan o yüzükleri takınca rahat edebiliyor mu ki diye geçirdim içimden. :)

    Ojenin rengi belki birebir yansımamıştır ama bu halinide sevdim ki ben. :) Ayrıca üzerindeki çizgilerde ayrı bir hava katmış, hiç böylesi farlı bir oje sürmedim ben. Kızdım şimdi kendine benim neyim eksik? :)) Denemeliyim mutlaka. :)

    Sonra, sonra, ANkara ve alışveriş merkezleri, ah ah zamanım olacak, bebişide bakacak biri olacak sabah gidip akşama kadar, ayaklarıma kara sular inene kadar o mağaza senin bu mağaza benim gezsem...

    Pardon senin yazınmı uzun oldu benim yorum mu? :))

    Tamam tamam kısa kesiyorum, yeni yılın kutlu olsun. :))

    YanıtlaSil
  9. yüzüklere bayıldım paşayı da öpesim var :D

    YanıtlaSil
  10. yüzüklerede paşaya da bayıldımmm...
    yüzükleri nerden aldın kii
    Sevgiler Nİno
    http://ninostudio.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. benden bişeyler, kuzum aynen valla üç beş kuruş diyoruz ama bir toplasan hepsini yok yok toplamayalım bilmemek daha iyi:)
    hobi vakti, canım benim süpersin bayıldım yorumlarına çok teşekkür ederim çok mutlu oldum okurken aynen öyle oldu gerçekten yazdım da yazdım:)) ojeyi dene bencede çok güzel renkleri var, yüzüğe geline kardeşim hiç haz etmedi onlardan parmaklar sıkışmaya gelemedi ama ben çok seviyorum çok da rahatsız değiller:) bebişide al gel gezelim pek severim gezmeyi ben :) öpüyorum kocamannn seni:)
    modaliza canım teşekkür ederim:)
    rococosh saol tatlım gel canım buraya daha bir sürü var onlardan hepisini seversin:)
    nino teşekkür ederim canım:)
    Ankara'dan almıştım canım yüzükleri kızılaydan:)

    YanıtlaSil
  12. Hepsi şahane bayıldım :))sevgiler..

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...