6 Ocak 2012 Cuma

dikkat dikkatt çooook önemliiiii

merhabalarrr dün aldığım bir telefon beni inanılmaz mutlu etti:) yok yok benimle ilgili değil:) canım kuzenim Gökmen'im önceki yazılarımdan hatırlayanlar olabilir, kız arkadaşına evlenme teklif edecekmiş:) ve çok özel olmasını istiyor romantik çocuk:) biz bir iki şey düşündük ama sizlerinde fikirlerini almak istedim hadi bayanlar güzel fikirlerinizi bekliyorum:)
sizce en güzel en romantik evlilik teklifi nasıl olur???

35 yorum:

  1. maalesef bu konuyla hiç bir ilgim ve fikrim yok:)

    modaliza.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bence önce yemeğe çıkıp ardından gelen teklif hem kız arkadaşına olayı anlaşılabilir kılıyor hem de çok sıradan en güzeli hiç beklemediği bir anda bunu yapmak mesela acil bir şey var gibi dışarı çağırabilir kızı çağırdığı yere çiçekler ya da pankartlar vs gibi şeylerle bir düzenek kurup birden çıkabilir ve teklif edebilir. :)ya da mesela bir avmde güvenlikle anlaşıp kız arkadaşıyla avmde buluşma ayarlayabilir.Kız arkadaşı dedektörden geçerken bir problem olur ve guvenlik onu bir yere götürür o sırada güzel süslenmiş bir mekan ve tataaaa unutulmaz bir evlilik teklifi :))

    YanıtlaSil
  3. ahh cnm benim valla benım eşim çok klasik evlenme teklifi yapmıştı bana :( çeremde de yok öyle ilginç evlilik teklifi yapan, ama biraz araştırıyım netten senın için bulursam paylaşırım ;)

    YanıtlaSil
  4. hemen 2 fikir veriyorum o zaman:
    1-Benim sevgilim bana şöyle teklif etti:

    Onun doğum gününde ben ondan gizli tüm arkadaşlarını müzikli bir yere toplamıştım,süpriz mahiyetinde.Bu mekanda canlı müzik de vardı.Nasıl öğrendiyse benim bu süprizimi öğrenmiş ve o gün oraya gidip bana evlillik teklifi için organizasyon yapmış.Pastası kesildi,sonra Sinan sahneye çıktı,eline mikrofunu aldı ama mekan nasıl kalabalık sana anlatamam,iğne atsan yere düşmez,bugün benim doğum günüm,bana süpriz yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ama bir kişiye özel bir teşekkür etmem gerekiyor dedi,ama bende hala jeton düşmedi,sonra Firdevs benimle evlenir misin dedi,o kadar kalabalıkta,ve çıt ses yok,ben de sahneye çıktım,çiçeği verdi,yüzüğü taktı,ben heyecandan evet bile diyemedim :)) ve şimdi çok mutlu bir evliliğimiz var :))

    2-Daha geçen hafta bir arkadaşım şöyle bir evlilik teklifi aldı:

    Tiyatroya gitmişler,oyun bitmiş,çıkmışlar,sonra esas oğlan cüzdanı tiyatro salonunda unuttum galiba,dönmemiz lazım demiş,dönmüşler,bakmışlar,esas kız,yok ama işte gidelim dediği esnada,tiyatro oyuncuları elerinde pankartla Elif benimle evlenir misin diye sahneye çıkmış :) tabi arkadaşım da benim gibi şoktan evet bile diyememiş ama yüzüğü de parmağına takmış :))

    Umarım işinize yarar.
    Good luck :)

    Şimdiden de bir ömür boyu mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  5. ŞUbata birşey kalmadı 14 Şubatta özel bir yemekte yada arkadaşlarının toplandığı bir ortamda aniden teklif edebilir yada şurada güzeI evlilik tekfliferi var :D http://blog.milliyet.com.tr/en-romantik-evlilik-teklifleri/Blog/?BlogNo=25857

    YanıtlaSil
  6. romantik bir eşe sahip olacağı için kız çok şanslı,Türk erkeklerinin birinden böyle düşünceli,önceden planlanmış harika bir evlilik teklifi hazırlama fikrini taktir ettim doğrusu :))

    YanıtlaSil
  7. bir arkadaşımın yaptığı süpriz benim cok hosuma gitmişti umarım sizede ilham olur..
    esas oğlan esas kızın, kız arkadaşlarıyla planı yaptı.Kızlar esas kızı bir alışveriş merkezine götürdüler, alışveriş merkezinin tam ortasında hatta sokakta bulunan diyelim bir mekanda kahve içiyorlardı.
    Kızlardan biri esas kıza köprünün üzerine bak dediler, kız baktığı anda benimle evlenir misin yazılı pankartı gördü, fakat isim yazmıyordu, o sırada ordan geçmekte olan pekçok insan olduğu yerde sabit kaldı, alışveriş merkezinde anons yapılamya başlandı, esas kızın adını söylüyordu anons, arkasından esas oğlan esas kıza evlenme teklif etti, o sırada caddedeki herkes hala put gibiydi. Kız sesin geldiği yeri bulmaya çalışırken kendisine doğru gelen esas oğlanı gördü, o sırada bazı kişiler gökyüzüne fenerleri uçurmaya başladılar.
    Gerçekten hayatımda şahit olduğum en güzel evlenme tekliflerinden biriydi, tabi ciddi bir organizasyon gerektiren... :))

    YanıtlaSil
  8. Valla vakti zamanında görücü usulü evlenmiş bir hatun olarak,şimdi ne desem boş :)
    Kel ilaç bulsa başına sürer hesap :)
    FidoLand'ın yazdıklarını tuttum yalnız:)
    Öylesi havalı bişiler yapabilir..
    Hatta google'de arayabilirsiniz ''romantik evlilik teklifleri'' diye :)
    Teklif gerçekleşince haberdar olmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Bende sahit oldugum bir teklifi anlatayım umarım ilham olur...
    Esas oğlan esas kızın, kızın arkadaşlarını organize ederek kızı bir alışveriş merkezine götürmelerini sağladı. Esas kız ve arkadaşları cadde üzerindeki bir mekanda kahve içerlerken arkadaşlarından biri “aaa köprüye bakın” dediğinde köprüye (alışveriş merkezindeki yaya köprüsü) asılmış olan “benimle evlenir misin” yazısını okudular. Fakat isim yazmıyordu. Esas kız tam da o anda ne şanslı kızlar var diye arkadaşlarına söylenirken alışveriş merkezinin esas kızın adını sayıklayan anonsu duyuldu. Caddeden geçmekte olan insanların nerdeyse hepsi bir anda oldukları yerde sabit kaldılar. Organizasyona dahil olmayanlar da meraklarından :))) esas kız ne oldugunu anlamaya çalışırken bu sefer esas oğlanın “benimle evlenir misin” cümlesini duydu, sesi geldiği yeri arıyordu, esas oğlanın yanına geldiği anda caddede öylece duran insanlardan bazıları (organizasyondakiler) ellerindeki poşetlerden fenerleri çıkararak gökyüzüne uçurdular.
    Sahit olduğum en güzel evlilik tekliflerinden biridir , aynı zamanda ciddi organizasyon gerektiren..:))

    YanıtlaSil
  10. ne güzel araştrmş canm ya ben evlenme teklifi bile almadım ucuza gittim:)
    yukardaki fikirler çok gsel valla ama firdevsinki ayrı bi güzl

    YanıtlaSil
  11. herkesın ortasında hıc beklenmedık anda dız cokup evlenme teklıf etsın bence:) çok etkileyıcı olur:)

    YanıtlaSil
  12. DÜŞÜNÜYORUM NASIL olur acaba diye :)
    gül yapraklarıyla evlenme teklifi etsin bir sokakta sonrada bi havaifişek gösterisi :)
    pek yaratıcı olamadım ama aklıma pekte bişi gelmedi kuzum :)

    ama fidolandın süpermiş !!

    YanıtlaSil
  13. yorumlarda ne güzel evlenme teklifleri yapmışlar valla tüylerim diken diken oldu. Malesef bende bu tür şeylerden hiç anlamam özellikle sözlümde romantik olmadığı için. milletin yaptıklarını dinlemekle yetiniyorum:))

    YanıtlaSil
  14. Cemreciğim : ) Yukarıda ki teklifleri okuyunca öle kalakaldım bilemedim ne yazacağımı : )

    YanıtlaSil
  15. Benim aklıma hemen kız kulesi geliyor nedense :)) Bir de sokağa yazı yazan tanıdıklarım filan var ama pek iyi bir fikir değil, camına uçan balonlar gönderip onların üzerne yazabilir bence :))

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. canm şimdi aklıma geldiii
    arkadaşım bitane pankart hazırladı ayşe canla evlensin diyenler kornaya bassın die..sonra bunu üstgeçite astı. astı ama nasıl çoştu millet o sırad kız arabayla geçerken şok tabii..şampanya falan patlatmalar mükemmeldi...

    YanıtlaSil
  17. ayy ne güzel fikirler var:) çok heyecan verici olmalı
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. pembepapyon.com dan gül yaprakları alıp yollarına dökebilir veya ikisinin resimlerini gene aynı siteden kurabiye haline getirtebilir...

    YanıtlaSil
  19. cnm aklıma gelen bikaç şeyi paylaşabilirim; hiç beklenmedik bir anda mesela yolda yürürken tabi halka açık yerlerde daha ilgi görür bu, pankart muhakkak olmalı ve tabiki çiçekler, olabilirse müzik de olabilir :) ve yapılabilirse sinema salonu, barkovizyon gibi görüntülü yerlerde özel olarak hazırlanan film oynatılabilir, afiş yaptırılabilir..bide maçlarda pankart filan açıyorlar karşı trübüne böle bişi olabilir :)

    YanıtlaSil
  20. bu kişiden kişiye değişir ben erkek arkadaşımın teklif edeceği anın ona en yakın en güvende hissettiğim anda etmesini isterdim.

    YanıtlaSil
  21. Onun kalbinden ne geciyorsa, sevgilisini en iyi taniyan o... O neleri sever, nelerden mutlu eder...
    Bence romantik bir yemek veya hic gitmediginiz bi yere gidin birlikte... bazen kucucuk bir sey cook coook mutlu etmeye yetiyor =D

    Sevgilerimle,
    http://kucukseylerr.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  22. Cemre'cim bu cok ozel bisi! Cok da kisisel. Bence sevdiginin sasiracagini ani en iyi bilen yine kendisidir. Bence o karar vermeli;) Biz ne desek bos!

    YanıtlaSil
  23. valla böyle kurgulanmış seromonileri pek sevmem aslında,spontane gelişmeli derim:)nasıl isterse kendine özgü karakterine özgü bir teklifte bulunsun kuzenin.haberdar olalım ama;)

    YanıtlaSil
  24. İlk buluşulan yerde sürpriz bir teklif olabilir,sürprizin içeriği çoğaltılabilir tabii ama baya düşünmek gerek :)

    YanıtlaSil
  25. Ne güzel, ne romantik fikirler var, benimse aklıma hiçbirşey gelmiyor :((

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  26. bence hic beklenmedik anda gelen teklif oldukca supriz oluyor..esim bana oyle yapmisti, once bir mektup vermisti,sonra su muzigi bi dinlesene ben cok begendim diyip mektubun bitimini ayarlayip yuzugu cikarmisti herkezin kendi yasadigi az cok ozel ve anlamlidir bence....

    YanıtlaSil
  27. mhh, malesef yardim edemem, aklima bisey gelmiyor.

    bu arada blogun cok güzel, seni artik almanyadan takip ediyorum :)

    http://meloww.tumblr.com

    YanıtlaSil
  28. tatlım birsurprizimvar.com diye bir site var orda ilginç evlilik teklifleri filan var. hatta onlarla anlaşıp çok değişik birşey de yapabilir kişiye özel çalışıyorlarmış. çok şatafatlı birşey istemiyorsa beklenmedik zamanda yapılan tekliften özeli yoktur. şimdiden tebrik ederim..

    YanıtlaSil
  29. Hmmm belki lunapark'ta bir evlenme teklifi olabilir.Şuan aklıma geldi!! :)

    YanıtlaSil
  30. kızlarr hepinize çok teşekkür ederim hepsini kuzime ilettim gelişmeleri paylaşırım artık:)

    YanıtlaSil
  31. Bende de aynı bu ojeden var bir de üstüne matlaştırıcı sürüyorum ohh mis.:) Maxi etek dikmek kolay gerçekten iki ucunu didince oluveriyor. Uçlarını dikerken önce teğelleyip sonra yavaş yavaş geçiyorum ben :))

    betulove.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  32. ben sana en güzel evlenme teklifini söylıyeyım :) erkek dedıkodusu kıtabını okuyanlar bılırler. kız sevgılısı ve kızın en yakın arkadası ucu ıcın aksam yemegı planlanılır. ılk once kızla, kız arkadası gelır. esas oglan tabıkı bıraz daha sonra gelır. masaya gelır parmagını şıklatır etraftakı herkes dona kalır :)) o sıradda evlenme teklıfını eder. sonra tekrar parmagını tıklatır. herkes normal hayata geri doner ve alkıslamaya baslar. ben cok etkılendım :))

    YanıtlaSil
  33. Cemreciğim ben çok farklı bir teklifi aldım.. çok mu romantik mi değişir tabii.. ama şaşırtıcıydı..

    blogumda oku bakalım:)

    www.saadetiblog.com

    (nişan yazımda)

    YanıtlaSil
  34. şimdiye kadar okuduğum en romantik evlilik teklifi yemek blogu yazarı DEVLETŞAHınki idi, aratırsan bulursun nette..
    benim eşim de yaşadığı sadece 1 gün için ankara'ya gelip (elinde sıkı sıkıya tuttuğu bir poşetle) tüm gün dolaştıktan sonra biraz oturalım istediğim dikmen vadisinde önümde diz çöküp poşetten çıkardığı duvağı başıma yerleştirerek yapmıştı teklifini..

    YanıtlaSil
  35. Sürpriz severler için bir sürpriz önderisi de sürprizci abladan! Sevgilinle sokakta dolaşıyorken ışık oyunlarıyla boş bir duvara önce bir kalp yapılacak.. bu kalp hareket edecek. Romantik bir müzik çalacak..kalpten sonra Evlilik Teklifi yazısı çıkacak. Sokaktaki herkes yazıyı okuyacak ve devamına bakacak. Ve resimleriniz çıkacak. Erkek diz çökerken. ve tam o sırada sevgilin diz çökecek,kemancı gelecek. Herkes etrafınıza toplanacak. Kız parmağına yüzüğü taktığında rengarenk balonlar yukarıdan aşağıya bırakılacak. balonların arasında dans edeceksiniz.
    orjinal sürprizlerde buluşmak üzere.. www.birsurprizimvar.com facebook adresimizden sürpriz videoları takip edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...