2 Mart 2011 Çarşamba

içimi döktüm rahatladım




keyfim kaçtı bir mahmurluk,uyuzluk, maymun iştahlılık var sormayın gitsin. ip alıyorum örgü örcem güya yarım yarım bir sürü şey var evde tamamlanacak, incik boncuğun haddi hesabı yok hobi yapcam kendime güya yok anam yok hiç birşeyi tamamlayamıyorum yanınızda yakınızda ilham perisi varsa bana da yollayın olmayacak böyle:) bu ara her şeye herkese sinir oluyorum bütün cümlelerim hayret bişey'le bitiyor. havada bulanık zaten keyfimi daha çok kaçırıyor. yalnız kalasım var buara işten çıkıp eve gidiyorum sadece oturuyorum başka hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor hoş işyerimde de bir şey yaptığım söylenemez ya:)otur otur şiştim asosyal fotosentez hayatı yaşıyorum . gerçi ben istedim böyle olmasını herkese uzaklaştırdım etrafımdan belki öyle olması gerekiyordu hep çıkarcı hep menfaatçi dostluklar kurmuşum,dostluk sanmışım. olmamaları daha iyi aslında çünkü birine güvenip de sonunda hayal kırıklığına uğramak daha kötü. kime güveneceğim nasıl güveneceğim artık bilmem. nasıl insanlar bunlar demekten kendimi alamıyorum artık!!! ohh içimi döktüm rahatladım :)
yine delim geldi bu ara niye bilmem dışarı çıkınca bişey almadan dönmüyorum ama çok mutlu oluyorum ben alışveriş yapınca napim:) kot etek ne zamandır istiyordum ama ya boyu çok kısa yada fiyatı pahalı bir kırtık etekler kot pantolonla aynı fiyat almam daha iyi zaten oturup kalkamam ayaz alırım mazallah:) bu etek aslında diz altıydı kestirdim hem beyazla hem siyahla kombinledim iyi ki almışım:)




fotoğraf çektirecek kimse bulamadım kendim çektim bu kadar oldu:)
fonda kapı:) otantik olsun dedim:)) yusufcuk yüzüğüm bileziklerim çok hoş oldum ayol:)
bu ojenin rengine bayıldım normalde görsem almayacağım ama blogcanlardan görüp beğendiğim bir renk golden rose 120 numara

kenarlara taşırmışım iki bulaşık yıkayınca kendine geldi:)

5 yorum:

  1. Hic te topalak falan degil, sirin cikmissin;)
    Taki canavari seni;) Bayiliyorum takilarina!
    Oje murdum, mor gibi bir sey mi?

    YanıtlaSil
  2. canım benim yaa:) istediğin senin olsun bebeğim sen iste yeter:) bi garip rengi var morumsu kahverengimsi bi renk çözemedim :)

    YanıtlaSil
  3. Ayaklar eller biblo gibi etkileyici)) en guzel yanin muhtesem desenli hos coraplar))) son posta yazamadim onun yorumuda burada))) ayakkabisiz olmasi yildizli on points)))

    YanıtlaSil
  4. ne kadar sempatiksin :) ben taşan ojeleri silcem diye tırnağımdakileride bozuyorum bulaşık yıkadım kendine geldi cümlesi nasıl hoşuma gitti :) birde yüzüğün ve bileziklerin harika :)

    YanıtlaSil
  5. starlet, kuzum ne güzel yorumlar yazmışsın mutlu oldum sabah sabah:) uğraşamıyorum bazen silmeye bulaşıklar da hep bana kaldığı için daha kolay bi yöntem oluyor benim için:) saol bebeğim:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...