15 Haziran 2010 Salı

ne yapsammmm??????



uzuuuun süren blog orucumu bugünlük bozabildim:) maşşallah buaralar baya yoğunuz ben bilgisayarı açamıyorum bile çok yoruluyorum ama eve gittiğimde hiç birşey yapmaya halim kalmıyor. bar kaç hafta babam yanımdaydı saolsun bütün işleri hallediyordu ama gitti:) sıra annemde sonra arı mayamda :) tabi bende buarada boş durmadım bir iki fotoğraf çektim :)
düşük omuzlu badilere bayılıyorum pembe panterli badim badimi desem artık tunikimsi bişimi desem bilemedim çok sevdim ben onu işte. etek giymeye bayılıyorum biraz vaktim olsa daha neler alacağım ama halim, vaktim yok:(((
dün işten erken çıktım:)) nasıl mutluyum anlatamam makine bozuldu yarın daha çok yorulacağım biliyorum ama olsun o bir kaç saat bile yetti bugün de geç geldim uyudum ama doyamadım uykuya bıraksalar akşama kadar uyuyabilirim:) dün çıkmışken ne zamandır tac istiyordum kendim yapacaktım ama yapamadım bari dedim alayım biri kahve biri beyazlı ve kafamda duruşu:) bide dün bu şalvarımsı pantolonu aldım ama içime pek sinmedi siz ce nasıl akşam geri götürüp elbisemi alsa ne yapsammmm:)

12 yorum:

  1. Taçlarını güle güle kullan. Pantalonuna gelince bu yaz çok sıcak geçecekmiş bence elbise al serin serin giyersin. Bu arada sen temanımı değiştirdin?

    YanıtlaSil
  2. ayy dimi ya içime sinmedi pantolon akşam gidim de elbise alayım tiril tiril giyerim :) bolga yeni yüklenmiş bende oynarken bunu buldum güzel oldu sanki:)

    YanıtlaSil
  3. Kuzum bak nearka planı beyaz yap okunmuyor bilesisin

    YanıtlaSil
  4. yazı rengini deiştiririm balım olur mu:)

    YanıtlaSil
  5. pantinii çok sevdim bebeim bncesi deiştrme:) tacınıda pek sevdim senide pek sevdim herşei sevdim uleeen:)

    YanıtlaSil
  6. Canım benim iyi dileklerin için çoook teşekkürler. Bence elbise al ohh efil efil giyersin :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. tacını çok beğendim blog da çokk gzll
    bu arada ben de ikizimle bi blog açtım takip etmek istersen
    http://aycatugce-tuna.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. fashion passion canım takip ederim etmemmi ama bu ara hiç nete bakamıyorum en kısa zamanda bakcam canım:)
    cecilia canımmm benimmm inan hayatla ilişkim kesildi hiç bukadar yogun çalışmamıştım internet ne unuttum bugün biraz rahatladım iki dakka bakim dedim mutlu ettin beni:)

    YanıtlaSil
  9. kübrammm canımm bende seni çok sevdim:)

    YanıtlaSil
  10. pembe panterli üstüne hayran oldum cnm çok yakışmış,blogunu da yeni keşfettim sıkı takipteyim bundan böyle sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. hoşgeldin canımcım bende seni bugün buldum:) bende bloguna bayıldım görüşürüz canım:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...