1 Haziran 2010 Salı

başlıksız:)




düşün düşün başlık bulamadım:) bugün iş erken bitti ama gelenimiz gidenimiz eksik olmadı türbeyi geçtik bide sölemisi ayıp patron elcazlarıyla köfte yaptı adamlar gitcekleri varsada gitmediler türbeyi geçti bugün ofis:) şimdi herkes gitti bende rahat bir nefes aldım oturdum bilgisayarın başına blog turuna çıktım Allahım ne güzel şeyler yapmışlar ama bakıyorum da yaratıcılık son haddin de kıskandım beceriksiz miyim ne:) sonra ondanda sıkıldım bişeyler yazasım geldi:) hazır yazmışken baktım bişeyler yapmıyorum bu aralar biliyosunuz zaten çok hamaratım neler üretirim ama fırsatım olmuyor:)) aldığım iki parça şeyi ekleyim renksiz olmasın dedim ilk resimdeki carminanın ruj ve gloss ikisi bir arada ben çok beğendim rengi süper kalıcılığı da çok iyi tavsiye ederim yani:) mavi boncuk bileziğimi de dün pazardan alım rengi çok hoşuma gitti. yırtık pantolon modasına da uyarım hani onuda çekmiş oldum:) o kasanın üzerindeki buruş buruş şey aslında çanta:)) ben diktim hemde ellerimle bakmayın öle şekilsiz çöp poşeti gibi durduğuna güzel duruyor valla:) biara tam çekerim onuda kendim yaptım diye:) şimdilik yeter bir iki gün sonra gelirim yine öpüldünüzzzz:)

10 yorum:

  1. aa öle olmuo 2 gnde bir gelmen hep gelll:)
    buruş buruş şein normal halini merankk etttiiim:)

    YanıtlaSil
  2. üperbişeymiş.. cok ergonomik ekonomik cok kullanıslı lem o ruj lıpglos.. ayrıca bileklik bodrumu tatili anımsattı bana direk. rengi ile.. tasarımı ile.. ah ahh.. cok gusel cnmmm

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan bende bu aralar ara verdim üretime ama geri dönücemm :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlıkk :) Demek çantayı sen diktin he. Öyle büzgülü büzgülü bi arnata dikmeyi ben de düşünmütüm de sadece düşünmekle kalabilmiştim maalesef :) Dikiş becerisi sıfır olduğundan :)
    Bileziğini de güle güle kullan canım.
    Dip not: kotunun rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. çift taraflı rujlara bayılıyorum bende, çok ciciymiş güle güle kullan canım(:

    YanıtlaSil
  6. Kbr-Bhdr canım elimden gelse hiç kalkmıcam bilgisayarın önünden ama şartlar izin vermiyo:) çekerim canım resmini biara :)
    güneşcim gerçekten hem az yer kaplıyo hemde kullanışlı:) aynen canım ya ahh bodrum ahhhh
    tropik rüya:) çok hamaratım bebeem bildiğin gibi deil bide dikiş makinem olsa:) saol tatlık bende çok seviyorum bu kotumu:)
    Nah a perfect day, tatlım ilk defa aldım ama çok beğendim bende saol canım:)

    YanıtlaSil
  7. Güle Güle kullan çok güzel görünüyor.
    Ya bu ara bende öyleyim hiçbişey yapasım gelmiyor :)
    Vitamin alsak iyi olacak.:)

    YanıtlaSil
  8. alıyorum canım onuda alıyorum:) ama bende pek bi işe yaramıyor:)

    YanıtlaSil
  9. aynı ruj bende var evet rengi çok güzel ve kalıcı ama sürüşü kötü bi eksiklik var o rujda zor sürülüyo ve dudağın hafif soyulmuşsa mesela hemen soyulan yerlerde topak topak olup çok kötü bi görünüm yaratıyo

    YanıtlaSil
  10. kalıcı rujların çoğu öyle kuruyor dudakta üzerine bi nemlendirici falan sürmek gerekiyor bunda da parlatıcıyı sürünce düzeliyo gibi geldi bana nick kardeşim:)

    YanıtlaSil

Avon true colour glimmerstick göz kalemleri

Avon ürünlerini severek kullanıyorum geçtiğimiz haftalarda true colour serisinden üç farklı rengi deneme şansı buldum. Özellikle khaki reng...